Екипът на КОЦ гр. Враца с управител д-р Григор Томов

...
Екипът на КОЦ гр. Враца с управител д-р Григор Томов
Коментари Харесай

КОЦ - Враца работи за бъдещето

Екипът на КОЦ гр. Враца с шеф доктор Григор Томов е сполучлив и през 2024г. тъй като се съблюдава правилото " намериш ли някой по-умен от теб, предложения го, работи с него, не се състезавай "... Така в продължение на 9 години казусът, " че цялата организационна просвета се крепи на его и... битка " се взема решение развитийно. И заради това за медицината от Северозапада става толкоз  приятно, че " КОЦ- Враца " ЕООД се трансформира в преподавател. Този преподавател, който да те води в потока от информация, който знае да отговори на най-важните въпроси " КАКВО? ",   " КАК? ", " ЗА КОГО? "!  Учителят на който да се довериш, до момента в който се учиш и развиваш!   
За пациентите от Северозападна България стана благотворно и умерено, че имат опцията да благодарят, за това, че на житейския път пред тях крачи екип от лекари, който знае посоката на човешкия живот и неговата безценност. И тъй като е тежко, и за пациенти и за медици в последните над 30год. да проправят сами пътеки, да бъркат, да падат и да ги боли. Огледаха се и се  откриха пациент и доктор! 
Много са медиците в КОЦ-Враца и всеки има познания за нещо, което пациента не знае. Затова почитат и благодарят. Защото екипът на КОЦ Враца ЕООД знае, че никой не може да е свободен, в случай че е заставен да бъде, като другите. Те са повече себе си, повече Аз и дават късмет на новото да ги въодушевява и очарова. Вярват в качествата си и помнят, че хубостта на живота е в това, че постоянно има на следващия ден! 
Затова през новата 2024г. е внедрена супермодерна рентгенова уредба за медицински операции -   " С-рамо " модел " OSCAR Classic " в отделението на доктор Стефанов, в Хирургично поделение на доктор Езекиев е внедрен актуален плазмен стерилизатор RENO-S130 стерилизиращ с ниско температурна плазма, посредством химичен сътрудник - водороден пероксид на капсули при работна температура най-много 55°. В клинична лаборатория с ръководител доктор Петрова, към този момент работи супермодерен Хематологични автоматизиран анализатор BC- 760 с пет-диференциално преброяване, с по едно и също време отчитане на СУЕ и автоматизирано зареждане и аспирираме на пробите. Утвърдено е от Принципала Общински съвет - Враца закупуването и внедряването със лични средства на сдружението на Ядрено - магнитен резонанс (ЯМР) от ново потомство. Ще бъде приключена софтуерната част по програмата за енергийна успеваемост като " топлото " и енергоемко луминесцентно осветяване ще бъде сменено със " студеното " и икономично LED - осветяване. В няколко от стаите в Хирургично поделение ще се изградят модерни мокри пространства, за качественото обслужване на пациентите след тежка интервенция, чака се и внедряването след конкурс на план по стратегия на МТСП " Развитие на човешките запаси " процедура BG05SFPR002-1.004 " Адаптирана работна среда " в рискови за нечист въздух зони в Стационара на " нагнетателна и смукателна " Вентилационни системи, които ще подобрят микросредата на пациенти и медици. Външната среда към трите бази на КОЦ-ВРАЦА, зелени площи, цветни алеи и дървесна растителност с изключение на, че се поддържа само че и се уголемява. Всичко това на фона на най-голямата инвестиция " Изграждане на помещение за втори линеен ускорител и уголемение на Лъчелечебен център, което прави лечебното заведение един от най-големите вложители - клас " А " в Северозападна България за 2024г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР