Екипът на кандидата за президентския пост в БФС Димитър Бербатов

...
Екипът на кандидата за президентския пост в БФС Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Екипът на Бербатов внесе документи в БФС за конгреса на 18 март

Екипът на претендента за президентския пост в БФС Димитър Бербатов внесе документи във футболната ни централа за това постоянният конгрес на 18 март да бъде избирателен.

Малко преди Коледа Бербатов заяви, че е събрал подписите на повече от 1/3 от клубовете, които членуват в БФС, с цел да бъде изменен дневния ред на конгреса в средата на март и на него още веднъж да се организира гласоподаване за избор на нов президент и управление на организацията.
Бербатов в офанзива: Посочи по какъв начин Борислав Михайлов " връща услуги " и какъв брой е подвластен
Димитър Бербатов посочи нов факт за президента на БФС Борислав Михайлов, от който се възмущава. Този път недоволството на Бер...
Прочети повече
Днес в постройката на БФС в Бояна юрист Георги Владов, който е част от екипа на Бербатов, внесе подписите на клубовете. „ Успяхме, всичко е обикновено. Няма никакви сензации. Както беше оповестено, внесохме документите.

БФС има две седмици, с цел да се произнесе. Минимумът е 1/3 от членовете, които са 670, а ние сме подали подписите на повече от тази 1/3 “, съобщи той на излизане от централата, оповестява dsport.

Ако събраните подписи бъдат признато от Изпълкома на БФС, то на 18 март още веднъж ще има борба сред Борислав Михайлов и Димитър Бербатов за президентския пост в БФС.

Още от ФУТБОЛ БГ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР