Екипът на кандидата за президент на САЩ на Демократическата партия

...
Екипът на кандидата за президент на САЩ на Демократическата партия
Коментари Харесай

Обратно броене: 5 дни остават до първия дебат между Тръмп и Харис

Екипът на претендента за президент на Съединени американски щати на Демократическата партия Камала Харис се е съгласил на изискванията за провеждането на телевизионния спор по ABC с съперника й Доналд Тръмп. Това включва и противоречивата тематика за заглушаването на микрофоните, поради която даже ТВ конфликтът беше под въпрос.

Харис в началото настояваше микрофоните да са включени от самото начало – това дава преимуществото на единия претендент да прекъсва другия и противоположното, като доста постоянно се улавят и „ бисери “, които кандидатите споделят по време на разгорещените разногласия. Пиарите на Тръмп тогава съзряха пристрастия от страна на ABC и настояха за заглушаване на микрофоните.

Анонимни източници на Ройтерс настояват обаче, че демократите са приели всички условия за провеждането на дебата. Той ще се организира на 10 септември като упованията са да притегли милиони пред дребните екрани. Към момента статистиката демонстрира, че Тръмп и Харис са един до друг като в избрани моменти единият взима лека преднина.

Камала Харис одобри номинацията на демократите, откакто Основната причина за това беше точно ТВ конфликт с Тръмп, на който проличаха съществени пропуски и обърквания от страна на настоящия държавен глава.

Освен Харис и Тръмп, на 1-ви октомври в полемика по малкия екран ще се изправят и претендентите за вицепрезиденти – Тим Уолц и Джей Ди Ванс.

 Снимка: Getty Images
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР