Екипът на хотел Arte Spa&Park – Велинград не спира да

...
Екипът на хотел Arte Spa&Park – Велинград не спира да
Коментари Харесай

Луиза Григорова превръща Arte Spa&Park Hotel в кино на 23 юни! Пристига във Велинград за премиерата на „Привличане“

Екипът на хотел Arte Spa&Park – Велинград не стопира да изненадва своите посетители с разнообразни културни концепции.  На 23 юни, да вземем за пример, конферентната зала към комплекса ще се трансформира в кино и ще посрещне обичаната от всички Луиза Григорова.

Целта на мероприятието е да се показа един от най-новите български филми – „ Привличане “, в който неотдавна омъжилата се за режисьора Мартин Макариев актриса играе. Нейното наличие, което ще е съпроводено от това и на други нейни сътрудници, ще разреши на гостите в хотела да се допрян до звездите, взели присъединяване в едноименната кино продукция.

„ Привличане ” е филм за това да правиш каквото искаш и в същото време да се държиш почтено и отговорно. Представлява  доста свежа тийнейджърска, жанрово позиционирана сред драма и комедия. Разказва се за обич, другарства, изменничества, музика, танци. Засяга тематиките, които ни вълнуват в днешно време.

Заповядайте на 23 юни в конферентната зала към Arte Spa&Park Hotel от 21:30 часа,  а входът й за всички посетители на комплекса е свободен!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР