Екипът на Димитър Бербатов обяви, че няма съдебно решение, което

...
Екипът на Димитър Бербатов обяви, че няма съдебно решение, което
Коментари Харесай

Бербатов: Няма съдебно решение, легитимиращо Михайлов като президент на БФС

Екипът на Димитър Бербатов разгласи, че няма правосъдно решение, което да легитимира Борислав Михайлов като президент на Българския футболен съюз (БФС). В известие в страницата си във " Facebook " " Р-Еволюцията е тук " от екипа на някогашния нападател оповестиха, че Апелативният съд в София е върнал за разглеждане дело, заведено от клубове против конгреса на БФС през.

Жалбите бяха подадени от ФК " Русокастро " и ФК " Венци ", като Софийският градски съд ги с мотив, че тези два клуба са " изключени като членове на БФС и нямат юридически интерес да водят това дело ". С избрани от 16 май Апелативният съд е върнал делото.

" Аргументът, с който Софийският градски съд на процедура отхвърли да гледа всъщност делото, заведено против конгреса на БФС, дал съображение на Борислав Михайлов да се самопровъзгласи за новоизбран президент, не устоя в Апелативния съд. С определение от 16 май 2023 година Апелативният съд затвърди съществуващата процедура членове на федерация, обжалвали решения на висшите си органи, да имат право на това, без значение че по-късно са били изключени от сдружението ", написаха от екипа на Бербатов, откъдето допълсват, че " това отваря вратите делата, заведени от клубове против решенията на конгреса на БФС от 12 октомври 2021 година най-накрая да тръгнат всъщност. "

" Предвид тежките нарушавания на закона и устава на БФС чакаме този конгрес да бъде разгласен за недействителен и най-накрая да се стигне до транспарантен и почтен конгрес. Независимо от популяризирана дезинформация в услуга на самопровъзгласилото се управление, най-отговорно заявяваме, че няма правосъдно решение, легитимиращо Михайлов като президент на БФС ", се споделя още в позицията.



През февруари Бербатов, че е уверен, че до края на годината ще има нов конгрес. Миналата година той беше определен за президент от близо 80 клуба на. По-късно решенията от него бяха оповестени за, а БФС клубове отцепници.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР