Екипът на Диагностично-консултативен център V Варна – Света Екатерина ЕООД

...
Екипът на Диагностично-консултативен център V Варна – Света Екатерина ЕООД
Коментари Харесай

Безплатни изследвания на деца с проблемно тегло по случай 1 юни

Екипът на " Диагностично-консултативен център V Варна – Света Екатерина " ЕООД афишира безвъзмездни проучвания за деца до 18-годишна възраст с наднормено и поднормено тегло, посредством неповторимата система TANITA InnerScan за оценка на телесния състав на организма, включващ тегло, общи мазнини в тялото, равнище на вода, мускулна маса, показател на тялото, базов метаболизъм, метаболитна възраст, костна маса, вътрешни мазнини, сегментен разбор на крака и торс. Това оповестиха от болничното заведение за Varna24.bg.

Както е известно наднорменото тегло е причина за редица болести като диабет, хипертония, болести на опорно-двигателния уред.

Измерването е с къса дълготрайност и изцяло безвредно. Не е обвързвано с дискомфорт на пациентите, само че е извънредно потребно за педиатрите и ендокринолозите за установяване на най-адекватното лекуване на подрастващите, с отклонения в телесното тегло – над или под признатите правила за здраве.

Специалистите на " Диагностично-консултативен център V Варна – Света Екатерина " ЕООД предлагат на родителите това безвредно проучване, с цел да се избегнат спомагателни проблеми със здравето на децата, които настъпват при неконролирани промени в тежестта им.

Записването за безплатните прегледи ще става на регистратурата на лечебното заведение на телефон: 052 650568, 052651525 и 0884 442916.

Прегледите ще се осъществят на 2, 6 и 9 юни по реда на записване на децата.

За останалите пациенти и в дните отвън акцията по случай 1 юни цената на проучването с TANITA InnerScan е 25 лв., защото не се покрива от здравната каса.

Екипът на " Диагностично - съвещателен център V Варна – Света Екатерина " ЕООД поздравява всички деца за техния празник и им пожелава да са здрави и усмихнати всеки ден!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР