Екипът на Code Health TV, която преди броени дни получи

...
Екипът на Code Health TV, която преди броени дни получи
Коментари Харесай

Code Health TV със свой отбор на Run2Gether



Екипът на Code Health TV, която преди броени дни получи наградата за “Зелена медия” на 2022 ще бъде част от благотворителния маратон Run2Gether България 2022, на 28 май с начален старт от 10:30 ч. пред Национален замък на културата (НДК).

Тази година уредниците на събитието под надпис “Тичай, с цел да помогнеш”, и “”, чакат включването на над 2000 индивида в 5-километровото трасе, а идеята, която поддържат, е набиране на средства за постоянни приспособени образования на младежи с разнообразни благоприятни условия.

Освен медиен сътрудник на Run2Gether България 2022, Code Health TV се включва на събитието със собствен тим, в който вземат присъединяване Андрей Кузманов – министърът на младежта и спорта в последния длъжностен кабинет,, финансовият шеф на Code Media & Entertainment Group - Невена Сулева. В зеления тим на медията ще вземат участие и Никол Иванова (14 г.) - млада вяра на модерния петобой и Тодор Михалев - финалист на Роксана Кирилова - създател на фондация, доктор Десислава Воденичарова - общопрактикуващ доктор и маратонец, спечелила първо място на маратона К3 ULTRA през 2021 година и чиновници от компанията.

Code Health ТV съумява да развива стабилно своите партньорства през годините, по тази причина включва и част от тях по време на Run2Gether България 2022. Под особено построената шатра на Code Health TV, всеки клиент и участник в маратона, ще има опцията да се освежи със спрей, който съдържа преструктурирана с pH 6, предоставена от

Верните сътрудници от са подготвили галактически храни за маратонците и посетителите. Натуралните пробиотици ProLact са основани по неповторима технология за произвеждане на българските галактически храни, а по време на маратона, ProLact ще създадат бананови пробиотични шейкове и пробиотични йогурти за всички искащи.

за маратона ще продължи до 28 май 10:10 ч., а началото е от 11:00 ч. пред Национален замък на културата (НДК). Трасето на “Тичай, с цел да помогнеш’ е с дължина 5 км обгръща бул.Фритьоф Нансен – бул.Черни връх – Южен парк 2 – бул.Витоша – НДК.

Научете повече за Run2Gether на

Гледайте репортажа с част от посланиците на 5-тото издание на маратона с идея Run2Gether, измежду които са Ивайло Захариев, Краси Георгиев, Роксана Кирилов и други.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на Vivacom EON, А1, Neterra, DTH NEO SAT, Булсатком IPTV и още 70 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и прочувствено здраве, по тази причина може да гледате Code Health TV онлайн на

Абонирайте се за нашия YouTube канал и натиснете камбанката, с цел да получавате първи вести за нашите нови видеа. -

Последвайте ни в обществените мрежи:

Фейсбук:

Instagram:

Гледайте Code Health TV онлайн:

За реклама или посещение се свържете с нас на + 359 876 444 414 или на + 359 887 918 945 или на имейл

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР