Екипът на Александър Томаш от Берое е един от вариантите

...
Екипът на Александър Томаш от Берое е един от вариантите
Коментари Харесай

Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София?

Екипът на Александър Томаш от Берое е един от разновидностите за нов треньорски щаб на ЦСКА-София от лятото, оповестява 24 часа. В момента " алените " търсят незабавно ментор, откакто Любослав Пенев си потегли преди решителните мачове от шампионата.

През последните години Томаш, Косьо Мирчев и Тодор Кючуков работят сносно в България. Първо стигнаха с Верея до бараж за евротурнирите против Левски, като малко не им доближи да победят " сините ".

Сега с Берое си осигуриха четвъртото място в шампионата, без да имат селекция като в Борисовата градина.

Постоянен вид остава и Стойчо Младенов, който обаче има съвършен контракт с казахския Кайсар и се движи сносно в шампионата. И компенсацията му е много сериозна сума, което ще бъде голяма спънка за привличането му.

ЦСКА-София записа следващ нулев сезон. " Червените " имаха още един късмет да се борят за купата, само че приключиха 0:0 с Лудогорец в София пред цялостните трибуни на стадион " Българска войска ". Решителният миг бе още първоначално, когато Али Coy прати в небесата топката от дузпа, свирена за игра с ръка на Марселиньо.

Така " алените " остават на три точки от разградчани, които са на крачка от осмата си поредна купа. ЦСКА-София пък има дерби против Левски, като досега е единственият отбор от всички 14 в елита, в това число и Верея, който не е вкарал гол на " сините ", и домакинство на Ботев (Пловдив), който трансформира " алените " в клиент за купата и шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР