Екипажите на танковете Т-80БВМ от подразделението на морската пехота на

...
Екипажите на танковете Т-80БВМ от подразделението на морската пехота на
Коментари Харесай

МО на Русия: Танкове от групата Восток хванаха ВСУ в клещи в Угледар

Екипажите на танковете Т-80БВМ от подразделението на морската пехота на Тихоокеанския флот от групата на войските " Восток " помогнаха за блокиране на група от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в Угледар (Въгледар). Това оповестява съветското министерство на защитата, представено от съветски медии.

„ Екипажите на танковете Т-80БВМ от Камчатската морска част на Тихоокеанския флот оказаха огнева поддръжка на щурмовите елементи на групата сили „ Восток “ югозападно от Угледар, помагайки за стягане на клещите към последния огромен укрепен регион на Въоръжените сили на Украйна на южното Донецко направление “, оповестиха от ведомството.

Руската войска продължава да напредва в направленията Красноармейск (Покровск), Угледар и Дзержинск (Торецки), пробивайки защитата на съперника.

Информацията за нови триумфи на съветските въоръжени сили се удостоверява от украински военни анализатори.

Угледарско направление: Западно от Угледар съветските войски не престават да настъпват с поддръжката на бронирани машини в посока Угледар. В източната част на Угледар съветската войска настава по улица „ Пасантници “ 13.

Красноармейско (Покровско) направление: в североизточните околности на Горняк маневрена група съветски войски сложи знаме на постройката на учебно заведение № 17. Боевете не престават с изменчив триумф (48.064192, 37.381726).

На запад от изоставената мина Селидовская не престават конфликтите по горския пояс източно от ж.п. възела.

Посока Дзержинск (Торецк): Висока активност на военните дейности остава в северната част на Ню Йорк. Нашите бойци с поддръжката на бронирани машини се пробват да пробият към Нелеповка от северозападната част. В самия Дзержинск съветските войски настъпиха западно от комплекса от здания на поправителната колония ИК № 2 (48.391514, 37.854533).

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР