Екипажите на оръдията Гиацинт-Б от Западната група на ВС на

...
Екипажите на оръдията Гиацинт-Б от Западната група на ВС на
Коментари Харесай

МО на Русия съобщи за унищожаване на минохвъргачки на ВСУ в посока Белгород

Екипажите на оръдията Гиацинт-Б от Западната група на Водоснабдителна система на Русия унищожиха миномети на Водоснабдителна система на Украйна в региона, граничещ с Белгородска област на територията на Украйна, оповестиха от съветското министерство на защитата.

„ Бойните екипи на 152-мм буксируеми оръдия „ Гиацинт-Б “ от групата на войските „ Запад “, действайки в границите на разузнавателно-ударни очертания, нанасят огън по живата мощ и скупчването на бойна техника на украинските формирования в региона, граничещ с Белгородска област на територията на Украйна. Целепосочването и коригирането на огъня от артилерийски екипажи се прави благодарение на комплекси от безпилотни летателни апарати на групата, което разрешава да се предават данни за резултатите от огневото поразяване на цели на огнева позиция в действително време. Във видеото екипажи на оръдия Giatsint-B поразяват минохвъргачни екипажи на съперника, закътани в горски пояс ”, се споделя още в известието.

Движението на части от въоръжените сили на Украйна се следи непрекъснато от оператори на екипажи на безпилотни летателни апарати, които неотложно предават координатите на задачите за нанасяне на огневи провали, прецизират още от съветското МО. В това направление екипажите на оръдия „ Гиацинт-Б “ водят стрелби на разстояние над 20 км и всекидневно извършват бойни задания, унищожавайки военни цели, укрепления и техника на съперника.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР