Екипажите на оръдия с голям калибър 2A36 Гиацинт-Б“ унищожиха четири

...
Екипажите на оръдия с голям калибър 2A36 Гиацинт-Б“ унищожиха четири
Коментари Харесай

Руското МО съобщи за унищожаване на четири землянки на ВСУ в Донецка посока

Екипажите на оръдия с огромен диаметър 2A36 „ Гиацинт-Б “ унищожиха четири землянки с персонален състав на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в Донецка посока, загубите на съперника възлизат на до 30 военни убити и ранени. Това споделиха от съветското министерство на защитата, оповестяват съветски медии.

" Екипажите на разследващите безпилотни летателни апарати идентифицираха придвижването на украинските националисти на предни позиции. След приемане на координатите на задачата командирът на артилерийската част реши да употребява 152-мм буксирни оръдия Гиацинт-Б ", споделиха от военното ведомство.

Руското министерство на защитата посочи, че артилеристите са унищожили четири блиндажа на упорни точки, в които украинските въоръжени сили са се укривали от артилерийски огън.

„ Загубите на съперника възлизат на до 30 убити и ранени военнослужещи “, се споделя още в изказването.

Голямокалибреното оръдие 2А36 " Гиацинт-Б " е предопределено за угнетяване и заличаване на жива мощ, огнева мощност, въоръжение и бойна техника на съперника на поход, в региони на концентриране и опорни пунктове на разстояние над 30 километра.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР