Екипажи на Су-25 на Въздушно-космическите сили (ВКС) на Русия нанесоха

...
Екипажи на Су-25 на Въздушно-космическите сили (ВКС) на Русия нанесоха
Коментари Харесай

МО на Русия: Екипажи на Су-25 удариха опорни пунктове на украинската армия в Донецко направление

Екипажи на Су-25 на Въздушно-космическите сили (ВКС) на Русия нанесоха удари по опорни пунктове, както и по бронирана техника на украинските въоръжени сили (ВСУ) в Донецко направление. Това оповестиха от съветското министерство на защитата.

" Екипажите на щурмови самолети на самолети Су-25 на Въздушно-космическите сили поразиха опорни точки, концентрации на жива мощ и бронирана техника на въоръжените сили на Украйна в Донецко направление. Ударът беше нанесен с неуправляеми авиационни ракети С-13, последвани от надолнище на извънредно ниска надморска височина от 25 м “, се споделя в известието.
Всички тези цели бяха сполучливо изумени. Полетът мина както нормално. След осъществяване на бойната задача екипажите извършиха противоракетен маневра със пукотевица по подправени топлинни цели и сполучливо се върнаха на изходното летище.
Според водача на Су-25 с позивна Трактор, откакто са получили от командира задачата да унищожат персоналния състав на Въоръжените сили на Украйна, водачите бързо са се подготвили за втори военен полет.

" Излетяхме от родното летище, навлязохме в региона на задачата и унищожихме живата мощ на съперника с неуправляеми авиационни ракети. След което се завърнахме на родното летище. След отчета на командира за осъществяване на бойната задача, беше доказано че живата мощ на съперника е била унищожена “, сподели той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР