Екипажът на заседналия край местността Яйлата кораб продължава да е

...
Екипажът на заседналия край местността Яйлата кораб продължава да е
Коментари Харесай

Акцията по изтеглянето на заседналия кораб няма да бъде подновявана засега

Екипажът на заседналия край местността " Яйлата " транспортен съд продължава да е на борда на плавателния съд. С капитана на кораба се поддържа непрекъсната връзка, само че предпочитание за евакуация не е декларирана. Въпреки влошените метеорологични условия през последните дни корабът към този миг не е в допълнение повреден.
Още по тематиката
13-ти ден, откогато товарният транспортен съд, дружно с 3000 тона карбамид на него, заседнаха в подводните скали край крайбрежията на Камен бряг. Заради неприятното време с вятър от 8-14 метра в секунда и неспокойствие на морето 4 бала и през днешния ден акцията по претоварването и изтеглянето на кораба няма да бъде възобновена.

Междувременно от Окръжната прокуратура в Добрич обявиха, че до този миг не са провели разпит нито с капитана, нито с екипажа на " Вера Су " и в случай че те не изискат да бъдат евакуирани, ще се наложи следователите да се качат на кораба.

Достъпът до кораба за публицисти продължава да е неразрешен от кмета на Каварна Елена Балтаджиева, като уверенията ѝ са, че ще ни осведоми, в случай че нещо значимо се случва.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР