Екипажът на скитащата гаубица Д-20 с прякор Ярост“ от артилерийското

...
Екипажът на скитащата гаубица Д-20 с прякор Ярост“ от артилерийското
Коментари Харесай

Руската гаубица Д-20 Ярост е поразила десетки цели на ВСУ в Купянско направление

Екипажът на скитащата гаубица Д-20 с прякор " Ярост “ от артилерийското поделение на Западния боен окръг (ЗВО) на Русия стана един от най-ефективните, поразявайки десетки цели на украинските въоръжени сили (ВСУ)  в  Купянското направление, оповестяват съветски медии, представени от " Фокус ".

" Скитащата гаубица Д-20, дружно с екипажа, който кръсти оръдието с името " Ярост ", е една от най-ефективните, добре координирани и неуловими единици за съперника в този бранш. Екипажът е поразил десетки цели - противников минохвъргачки, неговата артилерия, укрепени аванпостове и замаскирани наблюдателни пунктове “, споделят от съветското министерство на защитата.

Russian D-20 artillery forces teach you how to perform a scoot-n-shoot:

Western MD’s D-20 howitzer crews continue to eliminate located enemy targets

Kupyansk direction

▫️The D-20 howitzer crew, who named the weapon ‘Fury’, utilising roving guns tactics is one of the…
— SIMPLICIUS The Thinker Ѱ (@simpatico771)

Основното преимущество на екипажа на скитащата гаубица е неочакваната поява и бързата смяна на позицията след пукотевица. " Да не се връщат към предходни огневи точки е един от правилата, спазвани от екипажа на неуловимата " Ярост ". А също и промяна на направления, дневни и нощни убежища за оръдието. Врагът в този регион е паникьосан и ненавижда тази неуловима скитаща гаубица.. И по тази причина изоставя всички сили, с цел да я наблюдава. Безрезултатно ", акцентират от военното ведомство.

Водачът на екипажа с позивна Вълк споделя, че в него има както мобилизирани, по този начин и доброволци. " Седяхме и обсъждахме по какъв начин да кръстим оръдието си по-звучно. Решихме да го назовем " Ярост ". Половината от нас сме мобилизирани, половината сме доброволци ", означи лидерът на екипажа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР