Екипажът на полет на Lufthansa, който трябваше да кацне аварийно

...
Екипажът на полет на Lufthansa, който трябваше да кацне аварийно
Коментари Харесай

Стюардеса на Lufthansa нареди на пътниците да изтрият всички снимки и клипове, след като силна турбуленция наложила аварийно кацане

Екипажът на полет на Lufthansa, който трябваше да кацне спешно след мощна турбуленция, подреди на пасажерите да изтрият всички фотоси и видеоклипове, които са създали по време на случая, оповестиха двама души на борда на полета.

Роланда Шмид е един от седемте потърпевши на борда на полета и споделя пред Insider, че самолетът се е снижил внезапно и мощно, при което храна и персонални движимости са се разлетели из целия салон.

Полет 469 на Lufthansa е летял от Остин, щата Тексас, до Франкфурт, Германия, на 1 март, само че се е сблъскал с това, което самолетната компания назовава мощна турбуленция, до момента в който е летял над Тенеси.

Шмидт споделя пред Insider, че по време на първото огромно проваляне на самолета е блъснала главата си в пластмасовия калъф на масичката на седалката пред нея. След като самолетът се нормализирал и почнал бързо да се издига, тя споделила, че изхвърчала от седалката си и още веднъж блъснала главата си в тавана на самолета.

„ Чувствах се по този начин, като че ли попаднах в окото на торнадо. Не искаше да спре. Мислех, че ще паднем. “

каза Шмидт

Тя сподели, че е била обляна в сълзи и вместо да крещи като другите пасажери, се е молила, като добави, че е писала на брачна половинка си, че ще почине.

„ Това беше един от тези моменти, в които в границите на пет до 10 минути знаеш, че ще умреш и не знаехме дали ще стигнем безвредно до някъде. Усещаше се по този начин, като че ли вътрешността на тялото ти се разклащаше. “

каза Шмидт

Шмидт споделя, че е получила мозъчно разтърсване, както и мощно натъртена ръка и евентуално счупено бедро което си е много по-тежко от „ леките пострадвания “, с които съгласно Lufthansa са се сблъскали редица пасажери.

Но Шмидт твърди, че когато самолетът се спускал към интернационалното летище Дълес, с цел да извърши спешно кацане, стюардеса се присъединила по високоговорителя и споделила: „ Изтрийте всичките фотоси и видеоклипове. “

„ Всички бяхме просто като: „ Какво?! “

казва Шмид

Около пет минути по-късно Шмид споделя, че същата стюардеса е направила второ известие със същите указания. Този път обаче стюардесата загатнала, че това се прави, с цел да се отбрани персоналното пространство на другите пасажери, споделя Шмидт.

„ Това не е методът, по който се споделя „ изтрийте всичките си фотоси “ и всичко останало. “

казва Шмид

Тя добави, че не счита, че някой от пасажерите се е опитвал да снима някой различен, а вместо това пасажерите са снимали безпорядъка от предмети, разхвърляни из целия салон.

Друг пасажер на борда на полета удостовери пред Insider, че екипажът е помолил пасажерите да изтрият всичките си фотоси.

От Lufthansa не са дали отговор на молбата на Insider за коментар към този миг.

Шмидт е пътувала за Гърция, с цел да види по какъв начин щерка ѝ, която е професионална волейболистка, взе участие в мач.

Тя споделя, че е желала да се върне незабавно и да се прибере вкъщи при брачна половинка си в Тексас, само че защото в родния ѝ щат е имало торнадо, е решила да „ има религия “ и да продължи пътуването си до Европа, с цел да избегне други травматични прекарвания по време на полет поради неприятното време.

От Lufthansa не са показали какво може да е предизвикало турбуленцията.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР