Екипажът на мисията Шънджоу-18“ ще извърши първите си дейности в

...
Екипажът на мисията Шънджоу-18“ ще извърши първите си дейности в
Коментари Харесай

През следващите дни екипажът на мисията „Шънджоу-18“ ще извърши първото си излизане в открития Космос

Екипажът на задачата „ Шънджоу-18 “ ще извърши първите си действия в открития Космос през идващите няколко дни, оповестиха от Китайската организация за пилотирани галактически полени в понеделник.

Тайконавтите, които се намират в орбиталния комплекс „ Тиенгун “ от 32 дни към този момент организираха учения за незабавни случаи на налягане в цялата система, медицински избавителни акции и други стратегии за образование в орбита, както и рутинните научни опити.

От контролния център на задачата показаха, че екипажът е в положително здраве, а всички системи на орбиталната станция работят обикновено, което дава положителни условия за излизане в открития Космос.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед8537Д-р Румен Петков: Няма по какъв начин да си достоверно ляв и пореден, в случай че си водил политика на войнаКоментарен Поглед7692Д-р Румен Петков: Политическият развой у нас е трансфорат в долнопробно шоуАлтернативен Поглед47386Татна Дончева: Аз не мога да си затворя очите за безобразния метод, по който наподобява Европейския съюзАлтернативен Поглед23208Саймън Ципис: Докато НАТО е в Европа, Съединени американски щати ще имат съществено въздействие върху европейската политика/Втора част/Алтернативен Поглед32631Проф. Дарина Григорова: Съюзът Русия-Китай е рационалният вектор в актуалните интернационалните отношенияАлтернативен Поглед119537Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед80466„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед78722Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!  Нако Стефанов, трагична орис, България </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР