Екипажът на British Airways осъди решението да продължи да лети

...
Екипажът на British Airways осъди решението да продължи да лети
Коментари Харесай

Екипажът на British Airways разкритикува авиокомпанията, която ги е принудила да летят до разкъсания от война Израел

Екипажът на British Airways осъди решението да продължи да лети до Израел заради сигурност, като easyJet е измежду самолетните компании, които се отдръпват.

Напрежението в Близкия изток нараства и има опасения, че то може да ескалира в по-широко публикувана война. Иран изстреля стотици безпилотни летателни апарати, балистични ракети и крилати ракети против Израел на 13 април, като за 99% се твърди, че са били прихванати от личната отбрана на Израел и в съгласуваност с водена от Съединени американски щати коалиция от сътрудници.

Иран отмъсти, откакто Израел бомбардира консулството на Иран в Дамаск на 1 април, убивайки седем членове на Корпуса на гвардейците на ислямската гражданска война (IRGC). По време на офанзивата бяха убити почитан пълководец и неговият заместител. Някои самолетни компании избраха да спрат полетите до Израел, в това число easyJet, само че BA ще продължи да пътува до страната и съгласно известията екипажът ще бъде изправен пред дисциплинарни дейности, в случай че не успее да полети.

Във вътреш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР