Екипажът на бреговата охрана на САЩ за предупреждение за предупреждение

...
Екипажът на бреговата охрана на САЩ за предупреждение за предупреждение
Коментари Харесай

Заподозрени контрабандисти изхвърлят бали с кокаин в източната част на Тихия океан по време на спиране на бреговата охрана

Екипажът на бреговата защита на Съединени американски щати за предизвестие за предизвестие залови близо 11 000 паунда кокаин по време на арест в източната част на Тихия океан, оповестиха публични лица в понеделник.

Катерът беше на 59-дневен патрул за опиати, когато екипажът на хеликоптера му видя хипотетичен " бърз " транспортен съд, който ФБР дефинира като дребен транспортен съд с невисок профил, желан от контрабандистите. След като видя " бързия " транспортен съд, катерът пусна и двата си екипа за гонене с дребни лодки.

Бреговата защита подреди на кораба да спре, само че той продължи, тъй че хеликоптерът на екипажа извади от строя мотора на „ бързия “ транспортен съд. CBS News се свърза с бреговата защита за детайлности по какъв начин моторът е бил деактивиран. В предишното чиновници споделиха, че стрелците от бреговата защита на борда на хеликоптерите са стреляли с обезвреждащи изстрели.

Екипът за гонене на Cutter е настигнал и е овладял кораба, споделиха чиновници. Членове на бреговата защита също откриха десетки бали...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР