Екип в Клиника по ортопедия и травматология е оперирал днес

...
Екип в Клиника по ортопедия и травматология е оперирал днес
Коментари Харесай

Още се борят за живота на блъснатата жена от автобус в Дианабад, оперираха и ръката й

Екип в Клиника по ортопедия и травматология е оперирал през днешния ден тежко потърпевшата ръка на дамата ранена при злополуката в столичния квартал " Дианабад ". Успешно е направена вътрешна фиксация на фрактурата на горен крак. Операцията е продължила час и половина. Жената е нормализирана, само че към момента е с заплаха за живота. Това оповестиха от пресцентъра на УМБАЛ „ Св. Анна " в София.

На идващ стадий от лекуването на дамата и предстоят пластични интервенции и възобновяване на меките тъкани. Тя беше призната в КАИЛ (реанимация) на УМБАЛ " Св. Анна София АД с политравма (множество тежки фрактури на таза, единия крак и едната ръка, травма на бял дроб и черепно-мозъчна травма). За страдание при първата интервенция (на низък крайник) се наложила ампутация на крайници, оповестяват още от лечебното заведение. 

Шофьор на рейс на градския превоз изгуби надзор над градски рейс номер 94 предходната седмица. Влязъл в насрещното и блъснал автомобил и 52-годишна пешеходка. Инцидентът се случи на ул. " Никола Габровски " в кв. " Дианабад " в София. В резултат на случая пострадаха четирима, в това число и водачът на рейса. Те са настанени в разнообразни лечебни заведения в столицата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР