Екип от учители в столичното 148 училище Проф. д-р Любомир

...
Екип от учители в столичното 148 училище Проф. д-р Любомир
Коментари Харесай

Учители от столичното 148 училище Проф. д-р Любомир Милетич приобщават успешно деца със специални образователни потребности

Екип от учители в столичното 148 учебно заведение " Проф. доктор Любомир Милетич " приобщава сполучливо деца със специфични просветителни потребности към учебния живот. Това излиза наяве от писмо на родители до Министерството на образованието и науката (МОН), заяви пресцентърът на ведомството.

Михаил и Росица Сърчелиеви изричат своята признателност към хората, които обезпечават на техния наследник " подобаваща атмосфера за работа, тестват разнообразни способи, тактики, техники, търсят нови пътища, с цел да го заинтригуват и да преодоляват сполучливо моментите с недопустимо държание ".

12-годишният Митко е в учебното заведение от 2018 година, когато е в първи клас. " От самото начало той се радва на изключителното внимание и усърдие на целия екип да обезпечи най-хубавите условия, с цел да може да се усеща спокоен и да се образова съгласно опциите си ", пишат родителите. И допълват, че със сина им работят логопед, психолог и ресурсен преподавател.



От една страна, заради характерните му потребности се постанова да се образова по самостоятелна стратегия, само че от друга - той си има клас, с който прекарва междучасията, празниците и взе участие в извънкласните занимания. " В резултат на всеотдайната взаимна работа нашият наследник има подкрепяща среда, усеща се благополучен и съумява все по-добре да развие капацитета си. Ако видите очите му заран, когато потегля за учебно заведение, ще разберете, че всички старания имат смисъл и си заслужават ", пишат Михаил и Росица Сърчелиеви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР