Екип от трима учени, включително германският изследовател Валентин Брутел, твърдят,

...
Екип от трима учени, включително германският изследовател Валентин Брутел, твърдят,
Коментари Харесай

Светът на нокти! Учени доказват, че COVID-19 е изкуствено съ...

Екип от трима учени, в това число немският откривател Валентин Брутел, настояват, че са разкрили доказателства за лабораторен генезис на ковид, който съгласно тях е 99,9% основано от индивида копие на натурален вирус. Това заяви каналът.

Тяхното изследване към този момент е оповестено в електронната библиотека bioRxiv. Учените настояват, че са разкрили самобитен „ отпечатък “ от целенасочена генетична операция в генома на Sars-CoV-2. Брутел, който получи докторска степен по имунология от Университетската болница във Вюрцбург, сподели пред телевизионния канал, че през лятото на 2021 година е забелязал характерности на генома на Sars-CoV-2, които биха могли да демонстрират лабораторен генезис.

В свободното си време той стартира да организира проучвания с други двама учени.

„ Комбинирани с други молекулярни данни, нашите резултати демонстрират, че този вирус е 99,9% изкуствено, евентуално манипулирано копие на натурален вирус “, споделя Брутел. Според него методите, употребявани за това, се допуска, че се употребяват в доста сходна форма от обособени вирусологични лаборатории за произвеждане на синтетични вируси.

Брутел прибавя още, че самият той употребява сходни техники в ежедневната си работа, само че той приказва за създаването на " изцяло безвредни " основани на протеини медикаменти за лекуване на автоимунни болести. Ученият изясни, че в генома на вируса има непрестанно повтарящ се модел – образцов отпечатък. Лаборатории, които генетично модифицират РНК вируси, като Sars-CoV-2, събират генетичен материал от обособени ДНК детайли.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР