Екип от трима прокурори, сред които и говорителят на главния

...
Екип от трима прокурори, сред които и говорителят на главния
Коментари Харесай

Екип от прокурори пристигна в Добрич, за да разследва аферата със суджука

Екип от трима прокурори, измежду които и представителят на основния прокурор Сотир Цацаров Румяна Арнаудова, е дошъл в Добрич, с цел да проверява на място абсурда с депутата от ГЕРБ Живко Мартинов. Неговият имунитет беше пожелан, откакто инспекция открила, че е упражнявал напън над търговец за даване на 4 тона суджук. За задачата националният представител е употребявал името на премиера Бойко Борисов, като е декларирал, че месото е за него.

Самата Арнаудова изясни пред Би Ти Ви, че профилираното звено прокурори ще разпитва през днешния ден и на следващия ден очевидците по случая. Тя добави, че екипът обвинители е в Добрич, защото имало сигнали, че е оказван напън на очевидците.

" Решихме да дойдем, с цел да осигурим отбрана на очевидците, защото има индикации, че и по време на инспекцията са подложени на напън, изразяващ се в административни инспекции, отправяне на закани и закани ", съобщи Арнаудова, като посочи, че за задачата в Добрич са пристигнали и чиновници от Бюрото по отбрана на очевидците към основния прокурор.

Тя добави, че се води досъдебно произвеждане за осъществени 5 закононарушения от Живко Мартинов. Едното от тях е за насила, а другите са свързани с опит да се съсипе досъдебно произвеждане посредством опит да се укрие причинителят на закононарушението, закононарушение против правораздаването, както и подозрения за закононарушение срещу реда на държавното ръководство.

Арнаудова сподели още, че в града са били уволнявани полицейски чиновници, които не са се подчинявали на волята на Мартинов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР