Екип от Изправи се България начело с лидерът на партията

...
Екип от Изправи се България начело с лидерът на партията
Коментари Харесай

Лидерът на ПП Изправи се България Мая Манолова представи петте стъпки от „спасителния план“ във Варна

Екип от Изправи се България отпред с водачът на партията Мая Манолова направи през днешния ден предизборна обиколка в област Варна. На проведения брифинг на входа на морската градина в града, Манолова акцентира, че по време на пътуванията в района се е срещнала с огромен брой обезпокоени жители от високите сметки и нарастванията на цените, както и от тежката зима, която следва за страната. В град Варна кубикът вода към този момент надмина психическата граница от 5 лева.  „ Хората са обезпокоени от това дали няма да останат на мрачно и на студено “ – сподели още тя.

„ Спасителният проект “ на Политическа партия Изправи се България планува да даде опция на страната да поеме удара от рецесията. Цел е да бъдат предпазени най-уязвимите, а точно хората с ниски приходи. Един от главните цели в проекта е слагане на таван на цените на бензина и дизела с лев надолу от актуалните – до 2.50 лева за литър. „ Твърдим, че грабежът от хората възлиза на 3,5 милиарда годишно, поради това спекулативно завишение от 1 лева за бензина “ – бе безапелационна Мая Манолова. „ Всеки 10 ст. върху цената на бензина и дизела, прибавят по 1% към инфлацията ивлекат след себе с поскъпвания и на храни и артикули от първа нужда “.

От партията предизвестяват институциите и монополистите, че хората не са в положение да заплащат повишените с 60% сметки за ток, вода, газ, дърва за огрев и други Кампанията „ Не плащай “ е наложителна мярка държаната да поеме цялото нарастване и при положение, че след 2 октомври това не се случи, от партията са безапелационни, че ще подхващат ефикасни дейности и гражданско непокорство. „ Ние сме подготвени в идващия парламент да внесем план на решение, с което страната да поеме цялото нарастване “ сподели Манолова пред медиите и добави „ Замразяване на равнищата на битовите сметки в този момент е в услуга на монополистите. Получаваме сигнали, че компаниите монополисти прибират нелегално лихви, което е още една причина да призовем „ не плащайте несправедливи отговорности “.

Темата за приходите също е измежду главните цели на Политическа партия Изправи се България. Размерът на пенсиите и измамата от Четворната коалиция на три пъти през годината, че ще бъдат заслужено увеличени доведоха до действително нарастване от единствено 8%. Решението на партията на Манолова е преизчисляване на пенсиите на база застрахователен приход от 2021 година Така ще бъда нараснали пенсиите на всички, „ като ще е заслужено тези, които най-отдавна са се пенсионирали действително да могат да получат най-голямо нарастване “.

Като идната значима задача в избавителния проект на партията се слагат фрапантно нарасналите цени на главните групи хранителни артикули, като се планува въвеждане на таван на 8 хранителни продукта, основни за хората от дребната потребителска кошница.

Манолова акцентира, че с екипа на политическата групировка са създали като пети приоритет така наречен „ стоп на дълговото иго “. „ Готови сме с нашите оферти – закон за колекторите, за бързите заеми, за свръхправомощията на банките, за частните правосъдни реализатори. Готови сме и със Закона за частния банкрут, който още като омбудсман внесох през 2019 година и в този момент още веднъж ще настояваме той да бъде признат. “ – сподели Манолова във Варна.

Предвид позитивния тренд в социологическите изследвания от последните дни, Манолова изрази убеденост, че на идните избори хората ще гласоподават потребно, потребно за тях самите. ПП Изправи се България заедно с майките от Системата ни убива са потвърдили във времето, че са бойци и отстояват идеите си до дъно.

*

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР