Екип от доказани в своята област професионалисти- икономисти, учители, лекари,

...
Екип от доказани в своята област професионалисти- икономисти, учители, лекари,
Коментари Харесай

Надежда Йорданова повежда силна листа с доказани личности в Мездра, вижте кои са те

Екип от потвърдени в своята област професионалисти- икономисти, учители, лекари, инженери, всички обединени от концепцията да работят за една по-чиста, по-модерна, по-здрава, по-съвременна, по-уредена община Мездра. Чрез привличане на нови вложители, подобряването на пътната инфраструктура, построяването на нови паркове, алеи и детски площадки, решение на казуса с водоснабдяването в обитаемоте места на общината, за по-добро обучение за децата на Мездра, за качествено здравно обслужване, за развиването на спорта. И още за разпространение на фолклорните фестивали, подкрепяне на читалищната активност и преобразяване на Мездра в привлекателна туристическа дестинация.

Надежда Илиева Йорданова - претендент за кмет на община Мездра и лидер на листа за общински съветници
Родена в град Мездра, има висше икономическо обучение, омъжена, с двама сина, снаха и един внук. В интервала 1995- 1999г. работи в Община Мездра като гл. експерт „ Стопански дейности”. 1999-2001г. работи като шеф отдел „ Кординация и административен контрол” в Областна администрация- Враца. От 2001 към сегашния миг е шеф на верига магазини „ Ариел”. Общински консултант от 2003г. От 2015 до 2017 година заместител ръководител на общински съвет Мездра и ръководител на непрекъснатата комисия по „ Стопански действия, общинска благосъстоятелност и европейска интеграция” към ОбС-Мездра. Била е член на Комисията по „ Финанси и бюджет” и непрекъснатата комисия по „ Образование, просвета, просвета, спорт, туризъм и юношески дейности”.
Мото: "За преобразяване на Мездра в привлекателно място за вложения, с цел да има разцвет в общината и да ни живеят тук децата ".

Веселина Босилкова -кандидат за общински съветник- номер 102 в листата
Родена в Бърдарски геран, общ. Бяла Слатина, има висше електротехническо обучение. Работила в цех за контактни елементи- с.Зверино, ЧЕЗ- систематизиране, била е кмет на с. Зверино от 1999 до 2003г., понастоящем пенсионер, омъжена, с две деца.
Мото: „ Ще работя за възстановяване изискванията на живот, както в моето село, по този начин и в цялата община. А също и за чиста околна среда.

Христина Стоянова - претендент за общински консултант, номер 103
Родена в гр. Мездра, омъжена, с три деца, работи като преподавател физическо образование и спорт в Професионална гимназия „ Алеко Константинов”- гр. Мездра, треньор по художествена гимнастика клуб „ Анелия”-Мездра, преподавател към Център по личностно развиване гр. Мездра- група мажоретки.
Мото: „ Да превърнем Мездра в заслужен европейски град ".

Соня Пешкова- претендент за общински консултант, номер 104
Родена в гр. Оряхово, омъжена, с едно дете, има висше образование-магистър „ Психолог”.
Понастоящем работи във верига аптеки „ Марешки”.
Мото: "Бъди смяната, която искаш да видиш в твоя град ".

Д-р Калина Христова - претендент за общински консултант, номер 105
Родена в гр. Сливен, омъжена, с две деца. От 1988г. практикуващ ветеринарен доктор в община Мездра, притежател и шеф на първата ветеринарна клиника за дребни животни в град Мездра.
Мото: "Аз работя "

Дана Венчева - претендент за общински консултант, номер 106
Родена в гр. Казанлък, има висше икономическо обучение, компетентност „ Стопанско управление”, майка на две деца. От 2011 ръководи личен бизнес в региона на телекомуникациите в гр. Мездра
Мото: "Бъдеще и благоприятни условия за нашите деца, децата на Мездра ".

Зорница Младенова - претендент за общински консултант, номер 107
Родена в гр. Оряхово, от 2014 година живее в Мездра, а от една година в с. Брусен. Семейна, с щерка на 15 година,има висше обучение, компетентност „ Клинични здравни грижи”. Работи като мед.сестра и маникюристка.
Мото: "С вяра за по-добри условия на живот в нашия град, за по-добро здравно обслужване и образование на нашите деца ".

Красимира Петкова - претендент за общински консултант, номер 108
Родена в гр. Мездра, отраснала в с. Типченица, има висше икономическо обучение, компетентност „ Счетоводство и контрол”, както и икономическа педагогика. Семейна, с две деца. От 20 години работи като счетоводител в частна компания.
Мото: "Със постоянна инфраструктура и красива околна среда да превърнем Мездра в привлекателна туристическа дестинация ".

Владимир Найденов - претендент за общински консултант, номер 109
Роден в гр. Мездра, неженен, приключил междинното си обучение в гр. Мездра, понастоящем работи като треньор по футбол в ОФК „ Локомотив”- Мездра.
Мото: "Младите имаме вяра в Мездра, имаме вяра и можем, смяната стартира от нас младите ".

Ивалина Лазарова - претендент за общински консултант, номер 110
Родена в Голям извор, общ. Ябланица, омъжена с едно дете, понастоящем преподавател по биология и химия в Природоматиматическа гимназия ”АКАД.Иван Ценов”- гр. Враца.
Мото: "За по-добро обучение и разцвет за децата на Мездра ".

Мария Тодорова - претендент за общински консултант, номер 111
Родена в гр. Мездра, фамилна, с две деца, има висше икономическо обучение. От 2003 година основен счетоводител в „ Инертстрой- Калето”АД.
Мото: "За възстановяване метода на живот в град Мездра, с цел да останат децата ни тук ".

Геновева Василева - претендент за общински консултант, номер 112
Родена в град Мездра.
Омъжена, с две деца.Активна и способна млада жена, която като всяка майка има предпочитание децата й да учат, да се развиват и да останат в родния град. В момента е по майчинство.
Има висше инженерно обучение.
Мото: „ Нищо не е невъзможно”

Гласувайте за по-доброто ръководство на община Мездра!
Надежда за община Мездра. Номер 69 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР