Екип от 8 юристи на ПП-ДБ започва днес преговори с

...
Екип от 8 юристи на ПП-ДБ започва днес преговори с
Коментари Харесай

ПП започва преговори с ГЕРБ за законодателна програма на парламента

Екип от 8 адвокати на ПП-ДБ стартира през днешния ден договаряния с ГЕРБ-СДС за правенето на законодателна стратегия на Народното събрание.

„ На парламентарна група взехме решение да излъчим екип от 8 адвокати, които да приготвят законодателна стратегия за Народното събрание, която да включва законите по Плана за възобновяване и резистентност, участието в Шенген, Еврозоната и правосъдната промяна, както и законът за домашното принуждение “, съобщи на брифинг в Народното събрание съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Асен Василев.

Той обаче акцентира, че това не са диалог и за съдружно ръководство с ГЕРБ.
Няма диалози за държавно управление, имаме ясна позиция, че няма да подкрепим държавно управление на ГЕРБ с първия мандат или каквото и да е държавно управление с присъединяване на ГЕРБ. Всички други тълкования са свободни съчинения на група доброжелателни или не чак толкоз доброжелателни анализатори.
Асен Василев, съпредседател на Политическа партия

Екипът на ПП-ДБ ще бъде управителен от акад. Денков. Промени в конституцията не влизат в обсега на това, което се разисква сега, стана ясно още от думите на Василев. 

Целта е идната сряда да има хронограма с направени планове и законодателни начинания.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР