Екип на успя да заснеме къщата в Кабрера де Мар,

...
Екип на успя да заснеме къщата в Кабрера де Мар,
Коментари Харесай

Къщата, в която са се укривали Ветко и Маринела Арабаджиеви в Испания

Екип на съумя да снима къщата в Кабрера де Мар, наоколо до Барселона, в която са се укривали семейство Ветко и Маринела Арабаджиеви . Вилата е последната къща в града. Според българската прокуратура индивидът, който стопанисва къщата, е Георги Семерджиев , който също беше арестуван в петък с Арабаджиеви. В събота обаче, той беше освободен , защото швейцарските управляващи са отдръпнали настояванията си за екстрадиция. За Семерджиев се приказва, че е дясната ръка на Брендо и от дълго време е в близки връзки със семейство Арабаджиеви.
 
Очаква се Арабаджиеви да бъдат екстрадирани до две седмици , а от прокуратурата оповестиха, че след идването им в България ще бъдат арестувани за 72 часа и ще бъде поискана най-тежката мярка за неотклонение.
 
Големият въпрос е какво ще последва след задържането на Арабаджиеви . Това сподели журналистът Слави Ангелов пред NOVA.
 
Самият факт е, че те се криха доста усърдно демонстрира, че явно има някакви доказателства против тях , тъй че може да последват ефикасни присъди ”, добави той.
 
Журналистът посочи, че до момента не е имало арести на олигарси у нас.
 
„ По шумните каузи ние нямаме присъди. Сега би трябвало да се случи нещо, а в случай че не – би трябвало да вървим към някаква смяна. Всичко, което разказваше Сотир Цацаров когато стана основен прокурор – той сподели доста истини за неефективността на правораздаването, само че в последна сметка истината е, че по делата със важен публичен интерес не последва това отмъщение, което обществото чака. Затова в този момент е значимо какво ще се случи и с Баневи , и с Арабаджиеви и със Стайкови . Но има и още доста олигарси, доста хора, които знаем с години. От известно време се приказва, че и тях ги няма ”, изясни Ангелов.-->
 
„ Ако тези арести и каузи в този момент не съумеят, значи, че правосъдната система не действа “, безапелационен беше той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР