Екип на телевизионно предаване, което се излъчва по гръцката телевизия

...
Екип на телевизионно предаване, което се излъчва по гръцката телевизия
Коментари Харесай

Гръцка телевизия снима документална поредица за морските ни курорти

Екип на телевизионно предаване, което се излъчва по гръцката телевизия ERT3 снима филм за Разград, оповестиха от общинската администрация.

От близо месец водещите приготвят няколко епизода, отдадени на България. Снимачният развой е по морските курорти и в Североизточна България , а готовата продукция ще се излъчи в ефирен сезон 2021/22 година Документалната поредност с туристическа устременост е известна в южната ни съседка. Тя показва познати и не толкоз познати дестинации на Балканския полуостров. Освен по националната гръцка телевизия, епизодите могат да бъдат гледани и в интернет пространството, показват от общината.

Снимките на режисьора на продукцията Теодорос Калесис, управител продукция Нопи Ранти и двама видеооператори започнаха с изявление с кмета на общината Денчо Бояджиев. В него той показа Разград в исторически, географски и стопански аспект, описа за хората, които живеят в района.

Екипът на гръцката телевизия снима фрагменти на територията на историческия резерват Абритус и Етнографския музей. Проведе срещи с ходжа Семих Осман от джамията " Ахмед бей " и с бизнесмена и един от основателите за създаване на новата черква в Разград Бойко Обретенов. Акцентът в диалозите с тях бе етническата приемливост, съдействието и положителните връзки сред другите общности в Лудогорието, допълват от общинския пресцентър.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР