Екип на световния канал Hallmark избра Пловдив за естествен декор

...
Екип на световния канал Hallmark избра Пловдив за естествен декор
Коментари Харесай

Ул. “Отец Паисий“ стана декор за снимките на романтичен филм на Hallmark

Екип на международния канал Hallmark избра Пловдив за натурален фон на нов сантиментален филм. Първите фрагменти бяха снимани през уикенда на ул. " Отец Паисий ", а зоната там бе превърната в комфортен италиански ресторант, който съгласно историята се намира в малко китно градче и е благосъстоятелност на основната героиня.
Прочетете още
Предстои снимането и на подиуми в Стария град на ул. " Съборна ". Там съгласно сюжета на кино лентата ще се организира танцов фестивал и с изключение на главните облици ще има и масовка. Ролите във кино лентата се извършват от канадски и американски актьори, само че в някои от епизодичните се превъплащават известни лица от българската кино и музикална сцена.

" Филмът е трилогия. Предстои ни да снимаме два месеца в София, Варна, Несебър и Пловдив, както и в Гърция. Вече на няколко пъти екипът ни работи на терен в Пловдив и сме извънредно признателни на Общината за съдействието и положителното партньорство ", споделят от екипа на " Bulgarian Uniffied Filming Organization ".

Кинаджиите от години си партнират с Hallmark и към този момент имат снимани няколко ленти, в които ще разпознаем обичани места от Пловдив - " Wedding Veil 2 ", " Jolieux Noel ", " Very Valentine ", " Splendour in a glass ". Миналата година ви разказахме по какъв начин като с магическа пръчка те трансфораха пространството към Хисар капия в хубав коледен пазар измежду лятото. Тогава снимаха лентата с работно заглавие " Коледен базар ", а гледката в на място бе впечатляваща.

Новият филм трилогия ще се появи на синия екран през идната година, към момента не е оповестено и формалното му заглавие.



 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР