Екип на Спешна помощ и личната лекарка са реанимирали и

...
Екип на Спешна помощ и личната лекарка са реанимирали и
Коментари Харесай

Трагедията в Крумово: Реанимирали 14-годишния Иван пред очит...

Екип на Спешна помощ и персоналната лекарка са реанимирали и правили опит да свестят 14-годишния Иван на игрището в Крумово. Екипът дошъл доста бързо и се опитал да помогне на момчето. На място е била и майка му, описаха очевидци.

14-годишният Иван от Крумово издъхна в сряда вечерта по време на мач. Трагедията се разиграла пред очите на десетки деца на спортна площадка в парка.

Иван и по-малките ритали топка, а по-големите играели волейбол и упражнявали фитнес навън. Изведнъж Иван не се почувствал добре, седнал и обяснил, че му е неприятно. Децата го наобиколили и му дали да пие вода, само че той траял да се усеща зле и внезапно рухнал на тревата.

Изплашени, по-малките на игрището повикали батковците. Те почнали да звънят на тел.112, едно от момчетата повикало и майката на Иван, защото фамилията живее покрай парка, а друго тръгнало с колата да вземе от вкъщи общопрактикуващата лекарка на селото. На място бързо и съвсем едновременно пристигнали и джипито, и екипа на Спешна помощ. Близо час и половина те се опитвали да реанимират и свестят момчето, само че макар напъните не съумели, описаха очевидци.

По време на нещастието на площадка в парка имало към 40 деца, всички са в потрес от случилото се.

След нещастието тялото на момчето било откарано в Съдебна медицина, с цел да се открият аргументите за гибелта. По първични данни, най-вероятно става дума за сърдечен арест. Според осведомени детето не се е оплаквало от сърдечни проблеми, само че е допустимо да е имало такива, които са останали неоткрити.

Иван е бил възпитаник в локалното учебно заведение до предходната година. Семейството има още две деца.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР