Екип на Спешна помощ е нападнат при посещение на адрес

...
Екип на Спешна помощ е нападнат при посещение на адрес
Коментари Харесай

Нападнаха екип на Спешна помощ в Хасково

Екип на " Спешна помощ " е атакуван при посещаване на адрес в Хасково тази заран. Спрямо медиците е била осъществена вербална и физическа експанзия. Това заяви шефът на Центъра за незабавна здравна помощ доктор Петя Радева, предава Българска телеграфна агенция.

Сигналът за пациент на 62-годишна възраст в тежко положение на ул. " Дунав " в регионалния център е бил получен към 6:30 часа. Още при идването на колата за спешна помощ с доктор Сибил Шабан и здравната сестра Мариана Атанасова, близки на болния се нахвърлили върху екипа.

" Не може да се приказва за закъснение на колата за спешна помощ след позвъняването, само че и инспекция ще открива събитията ", разяснява доктор Радева.

Тя посочи, че правосъдният доктор към този момент е освидетелствал лекарката и сестрата и следва да бъде импортирана тъжба в полицията, която в това време към този момент била известена за случая.

Самият пациент, който е бил с предходен инфаркт и исхемична болест на сърцето, умрял малко по-късно в болничното заведение, макар подхванатата реанимация.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР