Екип на Сливенска община заминава днес за участие в Международното

...
Екип на Сливенска община заминава днес за участие в Международното
Коментари Харесай

Сливен в подготовка за МТИ Ваканция и СПА Експо 2024

Екип на Сливенска община отпътува през днешния ден за присъединяване в Международното туристическо ревю " Ваканция и СПА Експо 2024 " в столицата. Екипът, който ще показва града под Сините камъни, се състои от представители на културните институти, съпроводени от инж. Стоян Марков - зам. кмет на Община Сливен.

Регионален исторически музей - Сливен, Текстилен музей, Художествена изложба " Димитър Добрович " и цитадела „ Туида “ са пoдготвили забавни атракции и способи за реклама на града.

Освен в ревюто, представителите на Сливен ще вземат присъединяване и в кулинарното шоу " На софрата ", което се организира в границите на туристическото събитие.Целта на шоуто е да се показват кулинарни произведения от другите дестинации.
От Общината изричат признателност към Фондация „ Обществен дарителски фонд “ - Сливен и на Дора Куршумова за предоставените книги от поредицата " Вкусно странствуване в Сливенския край ", и за оказаните насоки за представянето на града.

Зам. кметът Стоян Марков насочи покана към посетителите в ревюто да прегледат щанда на Сливен и на място да се насладят на предложенията.

Чуйте в аудиото…
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР