Екип на Plovdiv24.bg опита да се свърже с майката на

...
Екип на Plovdiv24.bg опита да се свърже с майката на
Коментари Харесай

Социалните свикаха специална пресконференция за случая с близнаците

Екип на Plovdiv24.bg опита да се свърже с майката на 3-годишните близначета, жилището на 6-тия етаж на бул. "Княгиня Мария Луиза " обаче бе празно тази заран Лентите, с които бe запечатан домът, се валят на земята. Очевидно и обществен служащ се е опитал да се свърже с Иванка Стефанова, само че без триумф, оставяйки визитка в рамката на вратата. 
Припомняме, че сигналът за шокиращия случай бе подаден персонално от Иванка в поднеделник след 19,30 часа. Тя разказала, че над легълцето паднал гипсов орнамент, който блъснал момченцето й по главата. Другото детенце не е потърпевшо. Лекарите се шокирали и от общия аспект на двете дечица - недохранени, с тегло доста под естественото, със синини по тялото. Пострадалото момченце пък е прието със спукан череп и хематоми в главата, оперирано е по неотложност.
Днес в 12,30 часа персонално шефът на Дирекция "Социално подкрепяне " Надя Танева ще даде специфична конференция по случая, на която ще стане ясно ще бъдат ли отнети децата от майката и какво следва оттук нататък. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР