Екип на Нова откри полицайка Симона Радева и приятеля й

...
Екип на Нова откри полицайка Симона Радева и приятеля й
Коментари Харесай

Полицайката Симона и приятелят й карат автомобили с тъмни стъкла. Забранено е!

Екип на Нова откри полицайка Симона Радева и приятеля й Мирослав, само че и двамата отхвърлиха коментар за това, помагали ли са на Семерджиев. Коментар отхвърлиха и родителите на Симона. Баща й Тихомир Радев се върнал от чужбина след случилото се.  
И двата автомобила- този на Мирослав и този на Симона са напълно със затъмнени стъкла , което е жестоко нарушаване и те би трябвало да бъдат спрени от придвижване. Периодично всеки шеф на бранш е задължен да ревизира персоналните коли на своите чиновници дали са в нарушаване. Съответно -началникът на Охранителна полиция към 4 РУ-Звезделин Колев и началникът на 1 районно управление (на МВР). Такива инспекции явно не са правени, или за някои чиновници е разрешено да нарушават законът за придвижване по пътищата.

Ден преди срещата със Симона и Мирослав тя е извикана в Първо районно управление (на МВР), където тече инспекция на Вътрешна сигурност и “Националната полиция “. Екипът е строго охраняван от няколко поста служители на реда, с цел да не стигнемдо нея.

Разследването по случая продължава. Вътрешният министър в оставка Бойко Рашков разгласи, че сега в който има задоволително доказателства за полицейски чадър над Семерджиев, чиновниците ще понесат последици.

Апелативният съд остави за непрекъснато в ареста Георги Семерджиев. Освен за причиняване на гибел на пътя той е упрекнат и за потребление на подправена шофьорска брошура, както и за шофиране след приложимост на амфетамини и метамфетамини. Това е посочила кръвната проба на обвинявания за жестоката злополука в София, при която починаха две млади девойки. Тя му беше взета към 48 часа след случая.

Георги Семерджиев се проверява и за кражба на гориво от бензиностанция. Два дни преди злополуката бензиностанция в региона на 21-ви км на Автомагистрала „ Тракия “ той е заредил и е тръгнал без да заплати сметката.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР