Екип на благоевградския отряд на Планинска спасителна служба /ПСС/ се

...
Екип на благоевградския отряд на Планинска спасителна служба /ПСС/ се
Коментари Харесай

Планински спасители помогнаха на пострадал мъж в Рила

Екип на благоевградския отряд на Планинска избавителна работа /ПСС/ се е отзовал на сигнал за изпаднал в сложна обстановка възрастен мъж , оповестиха от отряда.

Акцията е извършена в региона на Рилския манастир през вчерашния ден. От отряда показват, че възрастен мъж се е отправил в петък сутринта към Рилския манастир от непосредствен хотел. На замръзнал сектор на пътя, покрай мост, мъжът се е подхлъзнал и при рухването е блъснал главата си , при което е изгубил схващане. Когато пристигнал в схващане, той решил да се върне към хотела, само че паднал още веднъж в непозната околност, без сили да се изправи.

Възрастният мъж се е обадил за помощ, а на сигнала се е отзовал екип на ПСС-Благоевград, дружно с екипи на полицията и на пожарната работа.

След търсене в региона, мъжът е открит отпаднал и влажен в мощно кръстосан терен. Прегледан е на място и е превозен с носилка и високопроходим автомобил до кола за спешна помощ на Центъра за незабавна здравна помощ, оповестяват още от ПСС-Благоевград.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР