Екин-Су Кюлкюлоглу сравни моминския си живот с филм от поредицата

...
Екин-Су Кюлкюлоглу сравни моминския си живот с филм от поредицата
Коментари Харесай

Спряганата за нова любов на Григор Димитров проговори за страхотното си лято

Екин-Су Кюлкюлоглу съпостави моминския си живот с филм от поредицата за Бриджит Джоунс, до момента в който разказваше за любовния си статут в изявление с MailOnline. 

Победителката от " Острова на любовта " сподели пред изданието, че е прекарала ужасно моминско лято, признавайки че й е писнало да търси подобаващия мъж в приложения за запознанства. Тя не разяснява какъв брой постоянно употребява сходни способи, само че думите й контрастират с изказванията, че е по отношение на Григор Димитров. 

Екин-Су завоюва предаването " Острова на любовта " със своя тогавашен сътрудник Давид Санклименти, само че двамата се разделиха при започване на годината. Попитана дали ще се върне за още един сезон на шоуто, събиращ единствено звезди, хубавицата отговори " Не съм сигурна. Трябва съществено да си помисля, тъй като не бих желала да отчайвам почитателите ". 

" Не ме разбирайте неправилно, предаването може да е доста по-лесно от приложенията за запознанство. Моминският живот е занимателен, само че, почтено казано, това непрекъснато приплъзване на мъже в интернет е изтощително. Ако получа още едно известие, в което се желаят фотоси на краката ми, ще се гръмна ", сподели още Кюлкюлоглу. 

Относно любовния си статут сега тя сподели, че е свободна, само че пък е прекарала едно доста занимателно моминско лято. " Но, в случай че любовният ми живот продължава по същия метод, евентуално ще се нуждая от помощта на приложенията ", пошегува се победителката. Тя добави, че е имала потребност от време за себе си, тъй като непрекъснато скачала от връзка във връзка, което било изморително. 

" Пътувах, сътворих си няколко прелестни мемоари и се усещам свободна и щастлива. Не всеки ден е благополучен ден, не ме разбирайте неправилно, към момента изпитвам компликации, като всички, само че ще се оправя. Имам силата ", безапелационна е звездата. 

Кюлкюлоглу показа и за проблемите с психологичното здраве, които е изпитала след пускане на " Острова на любовта " и славата, която предаването й носи. По думите й, сега се намира в добър стадий от живота си, само че към момента изпитва положителни и неприятни дни, като се пробва да слага главен фокус върху грижата за душeвността си. 

Миналия месец се заприказва, че Кюлкюлоглу и Григор Димитров имат връзка, откакто двамата се срещнали посредством общи другари. Според таблоидите, те са прекарали време в Лондон, Париж и Монте Карло - където Димитров живее - след началото на връзката им в първите месеци от лятото, написа tialoto.bg.

Ако слуховете се окажат правилни, това ще е следващата хубавица в листата на Гришо. Преди това той излизаше с Никол Шерцингер и Мария Шарапова. Около него се завъртяха и подозрения за краткотрайна връзка със Серина Уилямс, за която по този начин и не се появиха потвърждения. Шампионката обаче постоянно е виждана на мачовете на Димитров, в това число последните от US Open тази година. Тя също по този начин тренира с него, когато двамата се засекат на едно и също място. 

Последната другарка на нашенеца беше румънската актриса и модел Маделина Генева, с която се раздели през април тази година.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР