Ekin-Su Cülcüloğlu изясни възгледите си относно пикантните сайтове за възрастни

...
Ekin-Su Cülcüloğlu изясни възгледите си относно пикантните сайтове за възрастни
Коментари Харесай

Ekin-Su критикуван от феновете на ITV Celebrity Big Brother заради „унизителното“ плъзгане на уебсайтове за възрастни с оценка на X

Ekin-Su Cülcüloğlu обясни възгледите си по отношение на пикантните уеб сайтове за възрастни и не мисли високо за хората, които се причисляват към тях и почитателите не са удовлетворени.

Звездата от „ Островът на любовта “ в никакъв случай не се сдържа, когато става дума за шерване на мислите й и последните й мнения не са по-различни. 29-годишната Екин-Су сега се появява в Big Brother на ITV дружно с хора като Шарън Озбърн, Луис Уолш и риалити звездата Лорън Саймън, на които тя разпитваше предходната седмица.

Но един диалог видя Реал Звездата от сериала " Домакини " Лорън разисква възхода си към славата, откакто преди този момент е работила като коафьор. Лорън, която е израснала в богатия Златен триъгълник на Чешир, сподели на съквартирантите си, че „ постоянно е желала да бъде известна “.

„ Това ми даде независимост, финансова независимост, че мога да разходвам каквото желая, тъй като ми плащаха за работа “, сподели тя. Но когато Луис я назова „ изключение “, тя искаше да отвърне на удара, добавяйки, че дамите, които „ се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР