Ekin-Su Cülcüloğlu беше цялата усмихната и правеше селфита, когато беше

...
Ekin-Su Cülcüloğlu беше цялата усмихната и правеше селфита, когато беше
Коментари Харесай

Екин-Су счупи корицата след реакцията на Celebrity Big Brother, докато си прави селфита пред фитнес залата

Ekin-Su Cülcüloğlu беше цялата усмихната и правеше селфита, когато беше снимана за първи път след отпадането си от финала на Celebrity Big Brother на вторник.

29-годишната звезда от „ Островът на любовта “ беше подложена на доста тролене по отношение на появяването й във обновеното риалити шоу и в допълнение разгневи почитателите, когато се опита да упрекна „ редактирането “ след изгонването си. Тя трябваше да се появи в шоуто онлайн със своите съквартиранти, само че отпадна след престоя си в шоуто „ автомобилна злополука “.

Екин-Су, която заобикаля светлините на прожекторите откогато излезе от къщата на Big Brother, неотдавна призна, че неин избор е било да не се появява, защото не е желала да се слага в нова „ неуместна “ обстановка. Тя добави, че желае да отдели време „ да обмисли “ обстановката.

А в този момент звездата разруши прикритието си с пътешестване до фитнеса в Лондон тази седмица. Тя беше забелязана да се усмихва на почитателите, до момента в който напускаше заведението, облечена в кожено палто върху голите си к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР