Екин-Су Culculoglu играе игра“ в къщата на Celebrity Big Brother,

...
Екин-Су Culculoglu играе игра“ в къщата на Celebrity Big Brother,
Коментари Харесай

„Планът на играта“ на Celebrity Big Brother на Ekin-Su е разкрит, когато феновете забелязват нейната „смяна на характера“

Екин-Су Culculoglu „ играе игра “ в къщата на Celebrity Big Brother, съгласно специалист по езика на тялото.

Бившата победителка в Love Island, 29, беше шлагер измежду почитателите, само че с напредването на дните феновете на ITV настояват, че са видели маската й да се изплъзва, заклеймявайки я като „ подправена “ след частта от четвъртък на емблематичния риалити шоу. И в този момент, специалистът по езика на тялото Инбаал Хонигман твърди, че актрисата евентуално има проект за игра, който да бъде най-популярна след проучване на държанието й на екрана.

Експертът твърди, че Екин е сменяла характерите си според от това кои съквартиранти е прекарва време с. „ Езикът на тялото на Екин-Су демонстрира, че тя е интелигентна дама, която играе играта “, твърди Хонигман, говорейки извънредно за Betway.

„ Тя може да промени метода си от палав, до момента в който танцува в кухнята, до леден, когато беседва с Фърн, до прочувствен, когато приказва с Шарън. Коя е същинската Екин-Су? Никой не знае.

„ След като Фърн й се извини...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР