Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа

...
Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа
Коментари Харесай

Екатерина Захариева се срещна с българите в Берлин

Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на се срещна с българската общественост в Берлин. В Германия тя дойде през вчерашния ден, където е на работно посещаване. Срещата със сънародните се състоя вечерта.

"Имах удоволствието и привилегията да поздравя довечера българската общественост и дипломатическия корпус в Берлин по време на банкет в посолството ни по случай националния празник на България. Бях почетен посетител на приема дружно с Михаел Рот, заместник-министър на външните работи на Германия, отговарящ за европейските въпроси ", съобщи Захариева в своя фейсбук профил.

Тя разгласява и фотоси от срещата.

Захариева в Берлин: Не може Турция да дава отговор за над 4 млн. мигранти

Външният министър на България се срещна през вчерашния ден в Берлин и с Хайко Маас, министъра на външните работи на Федерална република Германия, с ръководителя на Комисията по въпросите на Европейския съюз в немския Бундестаг Гунтер Крихбаум, и взе участие в полемика със 75 жители от Германия, Франция и Полша, отдадена на бъдещето на Европейския съюз.

Първите дипломати на България и Германия разискаха необятен кръг въпроси от двустранния дневен ред, както и всички горещи въпроси в районен и международен проект - Сирия и мигрантския напън по външните граници на Европейски Съюз, бюджета на Европейски Съюз, ограниченията за отбрана от ковид.

Сн. Фейсбук
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР