Екатерина Йорданова е новият председател на Жени-ГЕРБ Тя е общински

...
Екатерина Йорданова е новият председател на Жени-ГЕРБ Тя е общински
Коментари Харесай

Екатерина Йорданова, ГЕРБ: Вярвам, че жените в политическите партии ще подпомогнат диалога

Екатерина Йорданова е новият ръководител на Жени-ГЕРБ Тя е общински консултант в София. В студиото на " Денят стартира " Йорданова не разяснява съответна причина за какво от ГЕРБ още не са издигнали кандидат-президентска двойка.

" Не съм част от управлението на ГЕРБ, аз съм редови член от доста години, несъмнено, че нашето управление е взело вярното решение да разгласи номинациите в последните дни, поради тежко нечистата информационна среда ", съобщи тя.

Йорданова акцентира, че разговорът е най-силният инструмент за постигането на всякаква политика.

" Жените наситина сме по-диалогични и имам вяра, че освен дамите в ГЕРБ, а дамите във всички политически партии ще застанат още по-силно на позиции, с цел да подкрепят разговора ", съобщи тя.

Вчера се породи следващото напрежение сред ГЕРБ и служебният кабинет - министърът на културата помоли партията да напусне двата етажа в административната постройка в НДК, където е настанена централата на партията

" Законът за политическите партии е явен, член 31 също, тъй че аз го одобрих по-скоро като една смешка или може би някакъв пиар ход, неверно е посъветван министърът. Политическа партия ГЕРБ още е първа политическа мощ,у зад нея стоят доста гласоподаватели и аз в действителност не бих желала да допускам,у че някой ще тръгне след толкоз доста хора в нарушаване на закона "

Екатерина Йорданова разяснява и ситуацията с градския превоз в София - засиленият надзор и разредените написания.

" В 20% от превоза ще бъдат увеличени интервалите тъй че да отговорим настина на действителните потребности и да минимизираме разноските - в резултат на пандемия ние посрещнахме рецесията доста почтено, не намалихме съществено разписанията ", съобщи Йорданова.

Тя акцентира, че работещите в градския превоз също са от героите на пандемията.

" Когато има рецесия и проблем в обществото, тя е за всички. Колегите в Транспортна комисия и след доста изчерпателен разбор в ЦГМ вършат предложение за увеличение на интервалите единствено в избрани диапазони от време, когато има наблюдаване, че рейсовете са празни ".

По думите ѝ това са частни ограничения и там, където не се постанова да има цялостен размер на транспортната услуга.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР