ЕК трябва да се засрами от това, което прави със

...
ЕК трябва да се засрами от това, което прави със
Коментари Харесай

Стойчо Кацаров: ЕК трябва да се засрами от зелените паспорти

ЕК би трябвало да се засрами от това, което прави със, сподели пред бТВ доктор, ръковосител на Центъра за отбрана правата в опазването на здравето. Това са чувствителни персонални данни за здравето, какво пиете като медикаменти, от какво боледувате. Това решение дерогира контракта за свободно придвижване в Европейски Съюз. Защо с цел да отидем в Солун ще е необходим зелен паспорт, а до Бургас не? Защо би трябвало да предпазваме гърците, а не нашите сънародници в Бургас.
Паспортите са типичен случай на непряка дискриминация. 
 Ваксинационен документ за пътешестване в Европейски Съюз - ето по какъв начин Европейска комисия предлага да стане Ваксинационен документ за пътешестване в Европейски Съюз - ето по какъв начин Европейска комисия предлага да стане
Европейската комисия публично предложи основаване на цифрово зелено уверение за улеснение на безвредното свободно придвижване на гра...
Ваксинираните не популяризират вируса. Вижте несъгласието, до юни би трябвало да се имунизира 75% от популацията. Защо са зелени визи, откакто популацията ще се имунизира? 
Защо не осигурим ваксина за цялото васеление и да отпаднат рестриктивните мерки, запита Кацаров. Според него решението е всеобщо имунизиране и тогава потребността от зелен паспорт ще отпадне.
Има противоречиви моменти във въвеждането на зеления паспорт, съобщи пред бТВ от Института за разбори в туризма. Трудно може да стане и електронната виза, която искахме. Всеки може да извади електронен автограф. Всеки споделя, че това е допустимо, в случай че е по този начин, за какво не го създадат незабавно. Туризмът е единствено реализатор.
Очаквам да анулира тази рестрикция, сподели Драганов.
 Препятствия пред въвеждането на имунизационния паспорт Препятствия пред въвеждането на имунизационния паспорт
В Израел към този момент има „ зелен паспорт ”. Европейският съюз към момента разисква дигитален документ за имунизиране. Председателят на Евр...
Който няма ваксина, няма да може да пътува. Това съобщи пред Българска национална телевизия журналистът за така наречен имунизационни документи (зелени паспорти) в Европейски Съюз, което безусловно не дава отговор на истината – предлагането на Европейска комисия включва и документи за преболедували, както и за негативни проби за ковид ().
Милков въпреки всичко посочи, че имунизационният сертфикат не е нещо по-различно от към този момент съществуващи документи, като паспортите за жълта тресчица. Той призна, че е ходил неотдавна до Занзибар и дефинира 10-дневната наложителна карантина за връщащи се от цяла Африка като дискриминационна и опит на ръководещите да поправят неуспеха си в ръководството на коронакризата. Би трябвало всички, идващи от места, където има потвърдени случаи на южноафрикански ковид, на нигерийски, също да бъдат слагани под карантина, добави той. „ Не е вярно да се настройва избрана група българи против други ”, съобщи Милков, припомняйки миналогодишния Великден и по какъв начин отишлите да го честват отвън София станаха неприятни, а другите – положителни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР