ЕК да бъде строга към производителите, ако трябва и да

...
ЕК да бъде строга към производителите, ако трябва и да
Коментари Харесай

Борисов: ЕК да бъде строга към производителите на ваксини, ако трябва, да ги съди!

ЕК да бъде строга към производителите, в случай че би трябвало и да ги съди, прикани министър председателят.
" Ние съответно плащахме, на часа, солидарно, каквото Европейска комисия ни каже. А в този момент фирмите се мотаят ". Така министър председателят Бойко Борисов разяснява тематиката със забавените доставки на ваксини. Той е на ревизия в региона на Панагюрище, дружно с вицепремиера Екатерина Захариева.
 Ангелов публично разгласи прекъсване на зелените коридори Ангелов публично разгласи прекъсване на " зелените коридори "
Временно ще преустановим зелените коридори поради липса на ваксини. Това заяви по време на брифинга на здравните управляващи министърът на...
Въпросът за проблемите с доставките, които " слагат под на някои страни ", ще бъде обсъждан и на Европейския съвет в четвъртък вечерта, сподели още министър-председателят.
Той още веднъж акцентира, че управляващите у нас имат подготвеност да изпратят аероплан, който да транспортира.
" Надявам се Еврокомисията да работи по-строго, в случай че би трябвало - да има и съд, с цел да ни се върнат парите, които сме вложили ", сподели Борисов.
Той разяснява още, че съгласно него би трябвало да се издават зелени електронни паспорти на имунизираните или преболедувалите COVID-19, с цел да не им се постанова да си вършат PCR проби.
 Здравният министър атакува AstraZeneca: Нямаме потребност от вежливост, а от ваксини Здравният министър атакува AstraZeneca: Нямаме потребност от вежливост, а от ваксини
Образно казано ние се надбягваме с вируса и ще забележим кой ще финишира пръв. На фона на обстановката в страната сме извънредно неприятно...

Пред локалната власт подсети, че към този момент у нас са 12 000 ваксини от " Модерна ". Той съобщи, че през вчерашния ден минахме 21 000 имунизирани, сподели Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР