Ежедневно служители от отдел Контрол и опазване на обществения ред“

...
Ежедневно служители от отдел Контрол и опазване на обществения ред“
Коментари Харесай

Община Видин засилва контрола за изхвърлянето на отпадъци на нерегламентирани места

Ежедневно чиновници от отдел „ Контрол и запазване на публичния ред “ в общинската администрация правят обходи на територии в Община Видин, където е известно, че недобросъвестни жители изхвърлят битови и строителни боклуци. Контролната активност се реализира взаимно с органите на Министерство на вътрешните работи – Видин. В резултат на непрекъснатите инспекции към този момент са формирани няколко акта.
Най-често се установи изхвърляне на боклуци от поправки и други строителни действия. Такъв е и последният случай. Вчера чиновници от отдела са открили извършител с бус в миг на изхвърляне на строителни боклуци в околност в региона на Ферибота. На причинителя е формиран акт.
 Община Видин получи грамота в символ на благодарност за подкрепяне активността на архива Община Видин получи грамота в символ на благодарност за подкрепяне активността на архива
Наградата бе връчена по време на събитие, проведено от Държавен списък – Видин. На 9 юни се отбелязва Международният ден на арх...
Общинското дружество „ Чистота, озеленяване и благоустройство “ непрекъснато почиства нерегламентирани сметища, за което обаче се отделя забележителен финансов и човешки запас. Затова превантивната активност е извънредно значима. Призоваваме жителите, когато виждат изхвърляне на боклуци на нерегламентирани за задачата места, да подадат сигнал в Общината, като при опция посочат и регистрационния номер на транспортното средство, с което е бил нарушителят.
По това време на годината обичайно се вършат поправки в жилища, офиси, търговски обекти и други Във връзка с това припомняме, че една от новите услуги, които Община Видин предлага, е използването на резервоар за строителни боклуци, който се доставя на посочено от заявителя място и след запълването му се транспортира до Регионалното хранилище. Желаещите да употребяват услугата могат да подадат заявление за това в Центъра за административно обслужване в Общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР