Ежедневно се срещаме с много хора. Някои от тях ни

...
Ежедневно се срещаме с много хора. Някои от тях ни
Коментари Харесай

10 знака да избягвате този тип хора

Ежедневно се срещаме с доста хора. Някои от тях ни стават близки другари, други положителни познати, доверяваме се, споделяме персонални неща. В множеството случаи разчитаме на интуицията. Но, от време на време, тя ни подвежда. Има хора, които не постоянно ни желаят положителното, даже желаят да ни навредят. Обикновено те са измежду най-близкото ни обграждане и методът им не е нападателен, по тази причина мъчно ще ги разпознаем. Ако откриете тези признаци в някой от околните ви, внимавайте:

1. Говори отрицателно за всичко и всички.
Ваш непосредствен е изпълнен с отрицателна сила за всичко и всеки. Няма по какъв начин да не ви я съобщи и на вас. Всички край него са врагове и желае да убеди и вас в същото. Това, което би трябвало да знаете е, че най-вероятно по същия метод този човек приказва отрицателно и за вас пред други хора. 
Това са 8-те разлики сред същинския и ФАЛШИВИЯ човек
В актуалния недопечен свят става все по-трудно да отличим истината от лъжата, лоялните от предателите, искреността от измамата. Всеки се...
Прочети повече
2. Прави се на жертва и търси страдание.
Целият свят е срещу него. Никой не го схваща и не желае да му помогне. Опитва се да изкара от вас състрадателната ви и милостива страна, да ви завоюва към себе си. Бъдете внимателни с хора, които се показват като жертва. Човек, който има компликации, може да резервира достолепието си и просто да показа проблемите, без да желае страдание.

3. Не окуражава фантазиите и упоритостите ви.
Ако споделите проектите и фантазиите си, постоянно ви отвръща, че няма да се осъществен, че нещо ще се появи на пътя ви и по този начин ще пречупи ентусиазма ви. От злоба и ревнивост може просто да открадне концепциите ви и да се опита да ги осъществя зад тила ви. 

4. Говори зад тила ви.
Може да го разберете инцидентно или да чуете мнения по собствен адрес. Или някой трети човек ще показа какво приказва вашият “приятел ” за вас. Пазете се от такива хора и се пробвайте да ги отдалечите от живота си.

5. Не се радва откровено за вас.
Внимавайте за пресилени усмивки, подправен смях, когато споделяте за своите триумфи. Доверете се на инстинкта си и не си позволявайте да ви заблуждават.

6. Подценява триумфите ви.
Това е метод да се опита да се усеща важен. Може би ще каже нещо от рода на “И аз бих го направил за нула време ”, “О, това го мога със затворени очи ”. Иска да покаже, че нищо значимо не сте постигнали.
Разгадайте характера по походката
Характерът ни прозира от думите и делата ни, от време на време даже от мълчането ни. Има обаче и по-сигурен метод да разбираем какъв е индивидът с...
Прочети повече
7. Държи се другарски, когато желае нещо от вас.
Може да изчезне от живота ви и ненадейно отново да се появи. Чувствате се специфични, само че скоро осъзнавате, че единствената причина е някаква услуга. Такъв другар е просто авантаджия. Той не се интересува от вас и не желае постоянни връзки с вас. 

8. Опитва се да ви раздели с други значими за вас хора.
Надява се, че по този начин ще сте сами, уязвими и на негово разположение. Приятел, който пробва да ви отдели от други близки и родственици, е рисков. Бъдете деликатни.

9. Присъствието му ви кара да сте подозрителни.
Интуицията ви в никакъв случай не бърка. Ако подсъзнателно усещате, че нечие наличие ви натоварва и ви работи отрицателно, не го подценявайте. Вярвайте на инстиктите си.

10. Чувства се задължен да желае помощ за всяко нещо.
Какъвто и проблем да има, наложително го споделя с вас. Чувствате се като абонирани за неволите му. Да, приятелите са за това, да оказват помощ, само че замислете се по какъв начин реагира, когато вие му споделяте своите проблеми. Ако ги подминава и още веднъж слага себе си като център на диалога, към този момент сте наясно що за “приятел ” имате до себе си.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР