Ежедневният душ е част от обичайния ни режим за деня

...
Ежедневният душ е част от обичайния ни режим за деня
Коментари Харесай

Грешката, която допускаме под душа

Ежедневният душ е част от нормалния ни режим за деня и надали се замисляме изключително по какъв начин тъкмо го изпълняваме. Оказва се обаче, че от огромно значение е последователността на дейностите под душа.
 Как да реализираме блестящата кожа
Как да реализираме блестящата кожа

Защо би трябвало да употребявате метода „ суха четка “

Ако сме почитатели на техниката " суха четка ", която способства за лимфния дренаж и усъвършенства положението на кожата, би трябвало да я осъществим преди да се намокрим. Препоръчително е и да срешем добре косата си, с цел да отстраним оптимално стилизиращите артикули, които сме употребили.

Продължаваме с измиването на косата, което би трябвало да стане преди миенето на тялото или лицето, с цел да не попадат непотребни артикули върху кожата. Нанасянето на еликсир за коса е доброволен, само че целесъобразен миг.
 Снимка 418205
Чак откакто сме отмили всичко от косата си е време да са заемем с измиването на тялото, като използваме мек душгел или сапун. Лицето е последната стъпка под душа, като от предлагат да използваме двойното разчистване: първо с артикул на маслена основа, а по-късно с подобен на водна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР