Ежедневните проверки по адреси на лица, поставени под задължителна домашна

...
Ежедневните проверки по адреси на лица, поставени под задължителна домашна
Коментари Харесай

Продължават полицейските проверки на хора под карантина във Варна


Ежедневните инспекции по адреси на лица, сложени под наложителна домашна карантина, през вчерашния ден доведоха до нови седем досъдебни производства за закононарушения по член 355, алинея 2 от Наказателен кодекс, касаещ неспазване на наложителната карантина след завръщане от рискова страна. Служители на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна са направили общо 480 инспекции.

Разследванията, стартирани по време на оповестеното изключително състояние поради ковид, са взети на специфичен доклад от Апелативната прокуратура във Варна.

И през вчерашния ден, на всички входове и изходи на Варна има контролно-пропусквателен пункт, които управляват придвижването на хора сред градовете, по отношение на последните разпоредби на Националния действен щаб, целящи ограничение разпространяването на COVID-19 на територията на страната.

ОДМВР – Варна още един път предизвестява да се пътува единствено при необходимост на пътуването, наложена от полагане на труд в обитаемото място, здравословни аргументи на пътуващия или негови близки, завръщане на сегашния или непрекъснат адрес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР