Ежедневието на Николета Маданска, докато е в майчинство, изглежда не

...
Ежедневието на Николета Маданска, докато е в майчинство, изглежда не
Коментари Харесай

Николета Маданска разхожда бебето с конете

Ежедневието на Николета Маданска, до момента в който е в майчинство, наподобява не по-малко забавно, в сравнение с когато ходеше на работа в спортната редакция на Би Ти Ви.

Водещата постоянно оповестява по какъв начин минават дните й с подобен възторг, че човек остава с усещане, че тя живее в екшън с детайли на романтика. Един от най-новите рядкости е, че е разхождала бебето си в компанията на инцидентно засечени на пътя коне. Николета живее в софийското село Бистрица в полите на Витоша. Тя всеки ден извежда детето си в количка по планинските пътеки, където през зимата е мъчно да засече други хора. Затова пък засича животни, които се разхождат дружно с нея.

Младата майка сподели три коня, които разкрила по нормалния си маршрут с количката. Тя е била толкоз впечатлена от еднокопитните бозайници, че е решила да ги покаже и на почитателите си в обществените мрежи. За благополучие, е съумяла да откри човек, който да я снима с животните, тъй че всички да могат да се порадват на забавната панорама – млада майка с бебешка количка, съпроводена от три коня на път, затрупан със сняг. Дали фотографът е таткото на бебето й – Венелин Петков, не излиза наяве, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР