Ежедневието на едни от най-заетите и богати мъже на света

...
Ежедневието на едни от най-заетите и богати мъже на света
Коментари Харесай

Какво е общото между Илон Мъск, Марк Зукърбърг и Бил Гейтс

Ежедневието на едни от най-заетите и богати мъже на света не минава и без домашните им любимци. Макар че евентуално постоянно нямат толкоз време за игри с тях, колкото им се желае, четириногите любимци ги чакат да се приберат у дома след следващия изтощителен работен ден.

Собственикът на Tesla и Space X, създателят на Фейсбук и създателят на Microsoft имат кучета. В поддръжка на изказванието, че кучетата са по-умни от котките, мъжете, основали софтуерни колоси, също имат своите най-хубави другари на четири лапи .

 Снимка 366681

Марк Зукърбърг

Всичко при него е надалеч от упованията ни - кара евтина кола, облича се повече от непретенциозно, кръщава дребното си, рошаво куче Beast (в превод - звяр).

На едва ли за някого е изненада, че домашният любим на основателя на Фейсбук има лична страница в обществената мрежа , както и стабилен брой почитатели - над 2 700 000.

 Снимка 366678

Звярът на Зукърбърг е от унгарската порода Пули. Отличава се с доста дълга четина, която като че ли е разграничена на дребни плитки. С две думи - ходещ килим. Разбира се, Бийст постоянно върви на грууминг, с цел да наподобява добре на всички фотоси в профила си.

Има си и собствен 3D модел, който притежателят му евентуално си е направил, с цел да не му липсва в офиса. Кучето е пълновръстен член на фамилията на Марк и Присила и сигурно доста негови събратя желаят да са на негово място.

 Снимка 366680

Илон Мъск

Предприемачът с огромни фантазии, за които планетата Земя е тясна, също има собствен правилен другар на четири лапи, въпреки и от по-скоро, в съпоставяне със Зукърбърг, написа CNBC.

Преди малко повече от две години Мъск показа на своите почитатели в обществените мрежи черно-белият Марвин. Името напълно не е инцидентно - по този начин се споделя робот-андроид, който е воин в " Пътеводител на галактическия стопаджия ".

Публикация, споделена от Elon Musk (@elonmusk) на Мар 12, 2016 в 6:19 PST

Разбираемо е, че Мъск няма време и за домакински любим, тъй че не можем да сме сигурни дали симпатичната болонка още населява дома му. Но сигурно в напрегнати моменти като този, в който производството на Tesla Model 3 не върви по проект, милиардерът има потребност от правилен другар, въпреки и лаещ .

Бил Гейтс

Още един милиардер, който избира чета за свои домашни любимци. Орео и Нила са кръстени на марки бисквити. А мнозина последват образеца на основателя на Microsoft и дават същите имена на своите четириноги.

Кучетата на Гейтс не са от някоя извънредно скъпа и рядка порода, само че той нееднократно е споделя, че доста ги обича. Сигурни сме, че и те му отвръщат със същото.

 Снимка 366683

Освен човеколюбец, милиардерът очевидно е огромен любим и на кучетата. Той даже показа последните си пет обичани заглавия на книги благодарение на пет кучета.

Джеф Безос

За разлика от своите сътрудници, притежателят на Amazon Джеф Безос реши да заложи на ексцентричен избор за домакински любим . Всъщност, изборът му не е толкоз чудноват за софтуерното време в което живеем.

Taking my new dog for a walk at the #MARS2018 conference. #BostonDynamics pic.twitter.com/vE6CXrvV3o
— Jeff Bezos (@JeffBezos) 19 март 2018 година

Кучето-робот на Безос , което разноски за първи път преди няколко месеца, може да му е повече от правдиво, само че сигурно не може да размени едно пухкаво и лаещо четириного.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР