EIT Health удължи срока за кандидатстване в конкурса за статъпи

...
EIT Health удължи срока за кандидатстване в конкурса за статъпи
Коментари Харесай

EIT Health удължава срока за кандидатстване за финансиране за стартъпи до средата на май


EIT Health удължи периода за кандидатстване в състезанието за статъпи InnoStars Awards до 15-ти май. InnoStars Awards е ориентирано към микро и дребни предприятия, спинофи и стартъпи в секторите на опазването на здравето и IT, които към този момент имат първообраз или най-малко жизнерадостен артикул (MVP). Одобрените кандидатури ще получат менторство и образование, както и безплатно финансиране в размер на 8000 евро. Средствата се дефинират за бизнес развиване, регистрация на продукта, писане на бизнес проект и за придобиване на предприемачески опит в действителна среда от група специалисти. Първите три най-успешни екипи ще получат 60 000 евро. Победителят получава 25000 €, втората премия е 20000 €, а третият тим получава 15000 €, с цел да създаде своя артикул или първообраз. Първите 6 тима могат да показват своите планове на интернационално жури, включващо представители на главните сътрудници на EIT Health.

EIT Health дава опция и н а по-развити стартъпи и дребни и междинни компании, които са ориентирани към пазара в Китай с програмата си Go2China. Програмата дава вътрешно знание за пазара, срещи с рискови капиталисти и основни фигури за взимане на решения, както и представители на високо ниво на държавното управление в Шенжен. Желаещите могат да аплайват до 14-ти май.

EIT Health развива започващи компании по време на своите образования
Осемседмичната европейска стратегия за валидиране в ранна фаза Smart Ageing Bootcamp е ориентирана към артикули или услуги, предопределени за възстановяване на живота на възрастни хора, с фокус към консуматори на възраст над 50 години. Решенията могат да бъдат в региона на медицинските технологии, биотехнологиите или цифровото здраве и могат да включват самоуправление на здравето, интервенции в метода на живот, превъзмогване на функционални загуби и лекуване и ръководство на хронични болести. Обучението включва 11 визити на клиенти, започващи компании и вложители, както над 500 срещи. Срокът за подаване на кандидатури е 12-ти май.

Venture Lab е 4-месечна акселераторна стратегия, основана в Будапеща, за екипи с първични хрумвания и дребни и междинни компании в региона на биотехнологиите, медицинските технологии, електронното опазване на здравето, науката за живота и опазването на здравето. Подкрепяните планове са на стадия на възникване, инкубация или ранно развиване. Целта на програмата е да се развият самостоятелни и екипни бизнес пълномощия и да се обезпечи образование в региона на изследванията и развиването на бизнес благоприятни условия. Срокът за кандидатстване е 11-ти юли.

EIT Health е една от най-големите начинания в международен мащаб в региона на опазването на здравето и е с поддръжката на Европейския комитет и Европейския институт за нововъведения и технологии (EIT). Нашата цел е да развиваме стабилно опазването на здравето и по този метод да подсигурим бъдещи условия за по-здравословен метод на живот и благополучие на хората в цяла Европа. Сред членовете на EIT Health са най-хубавите европейски здравни и фармацевтични компании, университети за естествени науки и научноизследователски институции. С бюджет от 2 милиарда евро, през идващото десетилетие EIT Health ще влага целеустремено в най-хубавите предприемачески гении и креативен мозъци в Европа, с цел да насърчи създаването и стартирането на пазара на решения за „ умни “ артикули и услуги в бранша на опазването на здравето, ориентирани към с провокациите, наложени от демографските промени и застаряващите общества.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР