Еха! Отдавна не бяхме влизали в устата на света с

...
Еха! Отдавна не бяхме влизали в устата на света с
Коментари Харесай

Топ ресторантьор чака Илон Мъск в село Стакевци

Еха! Отдавна не бяхме " влизали " в устата на света с нещо хубаво. И ето ти прелестен мотив - една фотография на родна забележителност, направена от български фотограф. А най-любопитната детайлност е, че самият Илон Мъск, повелителят на Космоса, е забелязал фрагмента. И го е коментирал!

Най-богатият човек в света разяснява снимка на Владислав Терзийски в Туитър. На фотографията е запечатана Белоградчишката цитадела.



Терзийски прави фотографията преди 4 години. За да получи фрагментът подобен, какъвто си го е представял, върви на мястото най-малко 10 пъти, написа Bulgaria On Air. И тъкмо тази фотография, и то в този момент, попада в полезрението на най-богатия човек.

" И си крещя - а, това е колаж. Не може да е истина. Но след това влязох и видях, че е истина. Явно Мъск следи страницата и я е видял ", споделя създателят.

Мъск написа под фотографията, че това място му припомня на пейзаж от известната видеоигра " Огнения пръстен ". 

Терзийски, който в никакъв случай не е играл тази игра, решил да отговори на милиардера. И то два пъти. 



" Написах му нещо неуместно, само че не помня какво. Беше в неговия дух. Мисля да го бъзна за неговите електрически коли нещо ", споделя фотографът. 

Терзийски се занимава с снимка от 20 години. Снимал е на доста места по света, само че мечтае за Канада.

Цялата тази история получи отзив и на държавно място. Министърът на туризма предложения Илон Мъск в България, а по-късно удостовери, че поканата май е получила одобрителен отговор...



Оказва се, че топ ресторант в региона е получил имейл, в който се споделя, че Илон Мъск възнамерява да посети мястото, което е сбъдната фантазия на двама младежи - Филип и Яна, през април 2023 година Става въпрос за гурме ресторант в село Стакевци. В заведението се сервира вечеря по терлици.

Ако визитата се случи, това ще бъде необикновен подтик за туризма в региона, разясняват всички. И насочат зов към кмета да асфалтира най-малко централната улица.

Информацията провокира куп мнения и в обществените мрежи.

Хора, но ние си знаем, че България е красива. И че има места, които биха привлекли вниманието на милиони туристи. Просто презентацията ни куца, рекламата, маркетингът. Пера, за които даваме луди пари, само че очевидно не в вярната посока и на верните хора... И не е нужно Илон Мъск да ни го споделя.

Всъщност би трябвало да се замислим за значимостта на района, от който сме част. Преди броени дни Мъск предложения другари на празненство в замъка на Дракула в Румъния. Сега е обърнал взор към Белоградчик... Може би нашите земи тук имат нещо, за което ние не знаем? Или просто не ценим, това, което имаме?
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР